Sponsoreret indhold fra NordicBet

Torsdag indledes VM i håndbold i Qatar, og Danmark er endnu en gang blandt favoritterne. NordicBet øjner en finaleplads til de danske herrer. 

Det er efterhånden blevet en tradition, at håndboldherrerne giver danskerne guldfeber i januar. I år gælder det VM i Qatar, og for første gang i mange år bliver det et dansk landshold uden Ulrik Wilbek i trænersædet. NordicBet har dog stor tiltro til afløseren på sidelinjen, Gudmundur Gudmundsson, og forventer ædelt metal til danskerne. Dog bliver det næppe af den fineste karat, da guldfavoritterne fra Frankrig stiller med et frygtindgydende mandskab, der er stort set identisk med det hold, som ved EM sidste år satte Danmark grundigt til vægs. Men danskerne ligger ifølge NordicBet lunt i svinget til en finaleplads, og bookmakeren betaler blot pengene 1,55 gange igen, hvis de røde-hvide ender i top-3.

"Danmark er havnet i den på papiret sværeste turneringshalvdel og har desuden nogle skadesbekymringer at slås med. Ikke desto mindre taler meget for, at vi kommer til at blande os i kampen om de ædleste medaljer, da vores holdkort forsat holder niveau med tidligere slutrunder. Landsholdets succes kommer igen til at afhænge af profiler som Niklas Landin og Mikkel Hansen, men vi tror bestemt, at en finaleplads er realistisk," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Danmark har aldrig tidligere løftet VM-trofæet. En af de største ubekendte faktorer denne gang er udskiftningen på den vigtigste post af dem alle, nemlig trænerposten.

"Det skal blive spændene at se, om landsholdet når at blive dus med Gudmundurs idéer, da han har en anden spillestil end Wilbek. Kunsten for Gudmunsson bliver at fordele ressourcerne rigtigt og holde hele truppen varm over en lang slutrunde, hvilket var en af de ting, som Wilbek var enormt dygtig til," forklarer Tonni Munk Jensen.

Danmark skal første gang i aktion mod Argentina på fredag.

Hvem vinder VM i herrehåndbold 2015?
Frankrig 3,00
Danmark 4,20
Spanien 5,25
Kroatien 6,50
Polen 15,00
Qatar 17,00
Tyskland 25,00
Sverige 25,00
Slovenien 45,00
Rusland 60,00

Hvem kommer i top-3 ved VM i herrehåndbold?
Frankrig 1,38
Danmark 1,55
Spanien 1,70
Kroatien 2,00
Qatar 3,50
Polen 4,20
Sverige 5,50
Tyskland 6,00
Slovenien 7,00
Island 12,00

Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk  under Håndbold - International - VM - Specials