Golfturneringen Qatar Masters blev søndag vundet af Joakim Haeggman, men dem som havde set svenskeren gå den første runde i 75 slag ville nok have forsvoret at han ville stå øverst på sejrsskamlen ved turneringens afslutning.

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor det var muligt at vædde på turneringen samtidig med at den blev spillet startede Haeggman i omkring odds 50 inden første runde. Efter denne var afviklet blev en sejr til svenskeren handlet i odds 260 hvorefter Haeggman efter en god anden og tredje runde blev handlet til omkring 14 gange pengene søndag morgen. En sidste runde med 8 birdies og én bogey var nok til at få sejren i hus både til stor glæde for Joakim og en række "trofaste fans" hos Betfair* som troede på svenskeren.

Turneringen i Qatar var endnu et godt eksempel på at intet er afgjort før det sidste putt er i hul. På torsdag starter Bay Hill Invitational med deltagelse af bl.a. Tiger Woods, Ernie Els og vores egen Thomas Bjørn. Hos Betfair* kan man selvfølgelig spille på turneringen helt til sidste putt søndag, og da man samtidig kan følge begivenhederne live på Viasat TV så kan det hurtigt blive rigtigt spændende.