Som de aktuelle odds afspejler, holder hovedparten af de spillelystne med Inter. Der er dog tre lande, hvor kunderne tror på de tyske mestre: Ud over Tyskland er det Grækenland – og Danmark.

”Der er en del danskere, der er vokset op med Bundesliga-fodbold og derfor har et nært forhold til tyske mandskaber,” siger pressechef Per Marxen fra Unibet*

”Andre faktorer der spiller ind hos danskerne, kan måske være de mange FC Barcelona-fans, der ikke brød sig om den italienske defensiv på Camp Nou i den anden semifinale. Desuden var og er Mourinho jo en kontroversiel personlighed, ligesom Louis van Gaal. Men fordi Mourinho var træner i England – der jo traditionelt har stor dansk bevågenhed – er han måske en person, der i højere grad splitter vandene. Og alle dem, der IKKE bryder sig om ham, sætter deres penge på FC Bayern.”

Danskerne tror på en tæt kamp med få mål. De fleste danskere har spillet under 2,5 mål i kampen.

Lidt odds-fakta:

Inter lå omkring odds 15 da CL begyndte og steg til odds 16 inden kampen mod Chelsea. På det tidspunkt var der især mange italienere, tyskere og hollændere, der spillede på holdet fra Milano. I semifinalen var Barcelona nede i 1.70 til at vinde CL, mens Inter gav 5.5 gange pengene. Og rigtig mange holdt naturligvis på catalanerne i den kamp.

Bayern startede denne sæsons CL i odds 18, men svingede helt op til odds 75, da det så værst ud i gruppespillet. Da tyskerne blev trukket mod Manchester United var oddset igen højt (12:1), men efter sejren over englænderne har tyskerne lignet en outsider. Altså lige indtil Inter overraskende sendte storfavoritterne fra Barcelona ud.

Værste scenarie for Unibet* er en 1-0 sejr til Inter på et mål af Milito.