Sponsoreret indhold fra NordicBet

Efter gårsdagens sejr på hele 7-1 over Bulgarien er det danske U21-landshold nu snublende nær EM-slutrunden, hvor kun otte hold kommer med. Ifølge bookmakeren NordicBet vil det lykkes talenterne at opnå kvalifikation for første gang siden 2006. 

Med storspil i den sidste kvalifikationskamp mod Bulgarien understregede U21-mandskabet på fornemmeste vis, at der er en stor og meget stærk talentmasse i dansk fodbold. Det danske hold sluttede
kvalifikationen med en målscore på svimlende 37-9 og var allerede før kampen mod Bulgarien sikret førstepladsen i gruppen. 

Kun værtslandet Tjekkiet er direkte kvalificeret til slutrunden, så U21-kometerne skal spille playoff-kampe i oktober for at sikre EM-billetten. De stærke præstationer har sikret holdet en vigtig seedning, så de allerstærkeste modstandere ikke kommer op af hatten ved lodtrækningen på fredag. Blandt andet derfor tror bookmakeren NordicBet på de danske EM-chancer. Danmark var vært og automatisk deltager i
2011, men lykkes det U21-holdet at kvalificere sig til slutrunden for første gang siden 2006, er der således blot odds 1,75 at hente hos NordicBet.

"Det er ekstremt svært at kvalificere sig til EM, da kun otte nationer kommer med til slutrunden. Derfor er det meget vigtigt, at vi er blevet seedet i de kommende playoff-kampe, så vi undgår de helt store nationer som eksempelvis Spanien, England, Frankrig og Tyskland. Der venter sandsynligvis stadig to helt tætte kampe, men chancerne bliver en del større, når mulige modstandere i stedet er Island og Slovakiet, og derfor skal vores drenge også være smalle favoritter til samlet avancement," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der ser et meget stort potentiale i det unge hold. 

"Vi skal tilbage til 2006, hvor Agger, Bendtner og Kahlenberg var på U21-holdet for at finde en tilsvarende talentmasse. Modsat tidligere har vi nu spillere, der får spilletid rundt omkring i store europæiske
ligaer, mens resten løber rundt som profiler i Superliga-klubberne. Det siger også en del om præstationen, at de på suveræn vis vandt gruppen, selv om holdet kunne have været langt stærkere, hvis ikke de største stjerner allerede var rykket op på A-landsholdet," siger Tonni Munk Jensen med henvisning til spillere som Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Nicolai Boilesen, Jores Okore og Andreas Cornelius.

Kvalificerer Danmark sig til EM-slutrunden for U21-landshold i 2015?
Ja 1,75
Nej 1,95

Find spillet på NordicBet.dk under Odds - Fodbold - International - U21 EM Kvalifikation