Sponsoreret indhold fra Danske Spil

En helt ny Champions League-sæson står for døren. De forsvarende mestre fra Real Madrid vandt i sæsonen 16/17 for andet år i træk, og hvis man skal tolke ud fra spiltendenserne, så snupper den spanske storklub endnu en titel.

- De fleste indskud ligger på Real Madrid som vinder af turneringen. De har også hele vejen igennem været vores favoritter til at snuppe titlen igen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Real står lige nu til odds 5,00, mens Barca, PSG og Bayern er andenfavoritter til odds 8,00.

- Real Madrid har ikke lavet ret meget om på holdet i forhold til sidste sæson, hvor de viste, at de havde bredden og topniveauet til at klare det godt i flere turneringer. Vi tror, de har et ekstra gear i forhold til de andre, siger Peter Emmike.

Mens Real Madrid igen er blandt de mest spillede hold til at vinde turneringen, så er der i år for eksempel ikke så stor tiltro til Bayern, som der var i sidste sæson.

- Før sidste sæson startede havde vi fået flest indskud på Bayern som mester. Lige nu er de faktisk kun det niende mest spillede hold i turneringen, så et eller andet har gjort, at folk ikke betragter Bayern som en kandidat til trofæet i sidste ende.

- Den største risk på vinderspillet ligger på Paris SG efterfulgt at Manchester United. Lige nu står spillerne til at vinde et sekscifret beløb, hvis et af de to hold skulle vinde, siger Peter Emmike videre.

Tirsdag aften starter turneringen med et brag mellem sidste sæsons finalister fra Juventus, som besøger Camp Nou og Barcelona.

- Barcelona vil næsten altid være favorit, når de spiller på hjemmebane. Det er de også tirsdag aften. Selv om de har mistet Neymar, så må man bare anerkende, at de har vundet 15 af de seneste 16 hjemmekampe i turneringen og scoret 3,1 mål i snit. Vi tror, de lægger ud med sejr, siger Peter Emmike.

Danske Spil* har odds 1,70 på Barce-sejr over Juve.

Tjek Danske Spils Champions League-odds her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league