Dansk Tipstjeneste. Sig navnet og nyd minderne om 80'er-Sportslørdage og gnidrede tipskuponer. Hyggeligt, nostalgisk, men relativt utidssvarende.

Det var dengang. I dag er navnet Danske Spil*, og ex-monopolet er i høj grad indstillet på at være med på noderne. Efter åbningen af den danske marked har Danske Spil* skruet endnu mere op for moderniseringen og er klar til at konkurrere om danskernes gunst - på lige fod med de øvrige licenshavere.

Væk er de markant lavere odds, og væk er kravet om doubler - alt kan i dag spilles som singler. Og foruden sportsbetting (herunder en særdeles aktiv livebetting-sektion) tilbydes nu også Casino og Poker.

En moderne spiludbyder!

På et par punkter er monopol-tidens begrænsninger dog stadig gældende. Det tekniske setup er stadig det samme, hvilket bl.a. betyder at spiludbuddet ind i mellem er smalt, og at man kan ikke sætte spil om natten. En ny web-platform er dog på vej, og der arbejdes således på at udbedre de enkelte begrænsninger indenfor overskuelig fremtid.

Vores anmeldelse af Danske Spil* er nu at finde i bookmakerguiden, og det er vores vurdering at de ikke er til at komme udenom når man skal shoppe på bookmaker-markedet. Med den øgede tilbagebetaling stikker Danske Spil* i dag oftere ud med højeste odds på enkelt-kampe end tidligere.

Vi anbefaler vores brugere at drage fordel af at den gamle dinosaurus er hoppet ind i det 21. århundrede - og øjensynligt har sat en sund og konkurrencedygtig kurs mod fremtiden.