Brøndbys finske keeper Lukas Hradecky var banens bedste spiller, da holdet fra den københavnske vestegn sidste weekend besejrede Esbjerg fB med 1-0 i Superligaen.

Hradecky leverede flere store redninger, og kort før tid nappede han såmænd også et straffespark fra sin tidligere holdkammerat i Esbjerg, Peter Ankersen.

Sejren på 1-0 var den tiende kamp i denne sæson, hvor Lukas Hradecky kunne glæde sig over et clean sheet som Brøndby-målmand. Det er flest af alle keepere i Superligaen – men hvor mange når den finske keeper op på i alt i sæsonen?

Det kan du nu spille på hos Danske Spil, der har sat et specialspil op på sæsontotalen af clean sheets til Hradecky.

- Efter en problematisk start i Brøndby-målet, anser vi lige nu Lukas Hradecky for at være Superligaens bedste keeper. Vi så senest mod Esbjerg, at han har flere matchafgørende redninger, og det er det, der kendetegner en god keeper. Han er svær at passere i øjeblikket, så det bliver spændende at følge ham i den resterende del af Superligaen-sæsonen, siger oddssætter hos Danske Spil, Hans-Henrik Busk Stie.

Lukas Hradecky står lige nu noteret for 10 clean sheats. Fire af dem er faldet i forårets syv kampe. Har finnen held med at præstere yderligere fire clean sheets i sæsonens sidste otte Superliga-kampe, så er der odds 5,50 at hente på præcist 14 clean sheets til Hradecky.

Danske Spils oddssættere har størst tiltro til 12 clean sheets, der giver odds 2,50, mens de helt høje odds kan komme i spil, hvis Hradecky holder buret rent i mindst seks af de resterende otte kampe i Superligaen.

Mindst 16 clean sheets til den brandvarme Brøndby-keeper giver således pengene hele 65 gange igen.

- Vi tror på, at Hradecky mindst et par gange mere i sæsonen kommer til at holde målet rent. Men det bliver svært at holde kadencen for Hradecky, for Brøndby har en del svære kampe i vente. Blandt andet ude mod AaB nu på søndag, mod FC København i Parken og hjemme mod FC Midtjylland, understreger Hans-Henrik Busk Stie.

Allerede i weekendens topbrag mod AaB kan det blive svært for Lukas Hradecky at hente endnu et clean sheet. Der er således odds 4,20, hvis de nordjyske mesterskabsfavoritter ikke kommer på måltavlen i kampen mod Brøndby.

Danske Spil har også lavet et specialspil på, at Lukas Hradecky redder et straffespark i topkampen mod AaB – præcist som det skete i søndags mod Esbjerg.

Leverer finnen endnu en redning på et spark fra 11-meterpletten, er oddset hele 35.

Udvalgte odds på AaB-Brøndby hos Danske Spil:
1X2: 2,10-3,40-3,55
(0-1): 3,75-3,80-1,75
(1-0): 1,30-5,00-7,65
under/over 2,5 mål: 1,85-1,90
Begge hold scorer: Ja, odds 1,70 – Nej, odds 1,97
AaB scorer ikke i kampen: 4,20

Specialspil:
AaB brænder et straffespark i kampen: Odds 35,00.