I januar udvidede Danske Spil odds-repertoiret med eSports-betting i form af League of Legends. Nu har den danske bookmaker også Counter-Strike: Global Offensive på odds-menuen.


Som noget helt nyt kan du nu spille på Counter-Strike: Global Offensive hos Danske Spil. Bookmakeren lægger ud med odds på EMS One Katowice CS:GO Championship, en stor international turnering i Polen med dansk deltagelse og præmier for 250.000 dollars. Der spilles torsdag til søndag i denne uge.

Danske Team Dignitas spiller første kamp torsdag aften kl 19 hvor holdet er favorit mod nordamerikanske iBUYPOWER. 

Team Dignitas Uafgjort IBUYPOWER
1,75 9,00 2,35

Danske Spil har også odds på vinderen af turneringen. Der er således odds 12 på Team Dignitas - fem danskere, herunder Henrik "FeTiSh" Christensen, der tidligere spillede for Copenhagen Wolves. Turneringsfavorit er koreanske Titan til odds 3,00. 

"Vi har været meget tilfredse med den respons vi har fået fra vores kunder efter vores introduktion af E-Sport som spilobjekt. Vi startede med League of Legends og følger nu op med Counter-Strike: GO, da det har stor tilslutning herhjemme, samt at Danmark har en masse dygtige hold på internationalt niveau. Vi skyder det i gang i denne uge med EMS One og vil herefter løbende tilbyde spil på de store turneringer, " fortæller Steffen Thomsen, Games Koordinator hos Danske Spil.

Her i BetXpert-redaktionen kniber det - hvis vi skal være ærlige - med ekspertviden om eSport. Men vi ved at flere af vores brugere har indsigt - så kom meget gerne med kommentarer og spilforslag!

League of Legends

Der spilles også League of Legends i polske Katowice i denne uge. Den internationale turnering Intel Extreme Masters World Championship har en præmiesum på 150.000 dollars og slutter på søndag.

Og Danske Spil har selvfølgelig også odds, på både kampe og turneringsvinder. Favoritterne er koreanske KT Rolster Bullets, russiske Gambit Gaming og kinesiske Team WE. 

Vinder (spilstop fredag 14. marts kl 12)

Danske Spil

Odds

KT Rolster Bullets 3,60
Gambit Gaming 4,00
Team WE 5,00

Fakta om eSports

eSports står for "Electronic sports". Computerspil, med andre ord. Det dyrkes på højt plan. Professionelle stjerner lever af at spille computerspil som CounterstrikeWarCraft og League of Legends mod andre eSports-udøvere. Sporten bliver også mere og mere populær hos publikum. De store begivenheder som VM trækker mange millioner TV-seere, og nu kan man altså også bette på eSport.

Counter-Strike er et "first-person shooter video game" – udviklet af Valve Corporation. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er en del af Counter-Strike-serien. League of Legends er et "multiplayer online battle arena video game" - kreeret af Riot Games.