Der er stadig håb for dansk VM-deltagelse, men det er et spinkelt ét af slagsen. Se her hvordan det sker, og hvad bookmakerne belønner miraklet med…

Muligheden for at Danmark kan nå en playoff-kamp kan ligge på et meget lille sted. Ja faktisk er sandsynligheden så lille, at Danske Spil* ikke engang vil udbyde spil på det. Danske Spils oddssætter Hans-Henrik Busk Stie vurderer, at et odds ville ligge i omegnen af 4500 og siger til TV2.dk:

- Det ville jo sprænge alle rammer, og derfor udbyder vi det heller ikke. Det er simpelthen for fiktivt.

"Det ville jo sprænge alle rammer, og derfor udbyder vi det heller ikke. Det er simpelthen for fiktivt."

Oddssætter hos Danske Spil*

Scenariet

For at det sandsynlige regnskab skal gå op, skal fire krav opfyldes:

1) Danmark skal have flere point mod Malta end hvad Bulgarien får mod Tjekkiet. Hvis begge hold vinder, skal Danmark slå Malta med syv mål mere, end hvad Bulgarien slår Tjekkiet med.

Danmark-Malta 1 Odds 1,03
Tipico
Bulgarien-Tjekkiet X2 Odds 1,67
Bet365

2) Andorra må ikke tabe til Ungarn. Miniputnationen skal have point på udebane mod Ungarn - ret usandsynligt når man har tabt 101 af 115 landskampe.

Ungarn-Andorra X2 Odds 12,50 Tipico

3) Estland skal vinde i Rumænien. Esterne, der kun har vundet over Andorra, skal slå Rumænien, der kæmper med om gruppens andenplads.

Rumænien-Estland 2 Odds 18,00 Tipico

4) Tyrkiet skal tabe med minimum 0-4 hjemme mod Holland.

Tyrkiet-Holland (3-0) 2 Odds 41,00 Bet365

Det fiktive odds - på tværs af bookmakerne - for at dette scenarie udspiller sig? 15.867,92. Og er Danmark så klar til playoff-kampene? Nej, Tyrkiet og Danmark vil i så fald ligge helt lige, hvilket betyder, at den sidste plads skal afgøres ved lodtrækning:

Danmark vinder lodtrækning: odds 2,00 - og altså i alt odds 31.734 eller en sandsynlighed på 0,003%.

Bet365