Der afvikles Speedway Grand Prix lørdag aften i Parken. Vi ser lidt på de danske vinderchancer og giver et kort overblik over udvalgte odds

No brakes, no gears, no fear!

Lørdagens danske speedway Grand Prix omdanner Parken til en perfekt ramme for de danske kørere Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen og det unge wild card Michael Jepsen Jensen. Legendariske Ole Olsen har holdt opsyn med arbejdet med at sikre optimale forhold for en god speedway-aften i den danske nationalarena.

Ikke siden Hans Andersens sejr i finaleheatet tilbage i 2006 har vi haft en dansk triumf i Parken, men med op til 28.000 vilde speedway-fans vil det måske denne gang lykkes at få Nicki eller Niels-Kristian øverst på sejrsskamlen.

Der kører også om vigtige point denne lørdag, og det er ved at være sidste chance for Nicki Pedersen, hvis han skal blande sig i topstriden om verdensmesterskabet. Nicki har været i finalen i Parken hele fem gange, hvor det er blevet til to andenpladser, så vi kan forvente en toptændt Nicki, der vil satse alt for endelig at få sejren i Parken:

"- Parken er som sædvanlig en helt speciel oplevelse, og jeg vil gøre alt for at vinde mit første grandprixløb på hjemmebanen i Parken. Mine starter fungerer rigtig godt, hvilket er alt afgørende. Og nu kan jeg også bruge al min fysik igen, hvilket der bliver rigeligt brug for på banen i Parken", har Nicki Pedersen udtalt til sporten.dk

Nicki Pedersen indtager femte i den samlede VM-stilling og har hele 20 point op til den førende Emil Sayfutdinov.

Sidste Speedway Grand Prix i Parken?

Det er måske sidste gang, at speedway-folket får lov til at opleve verdenseliten give den fuld gas i Parken, da det overvejes at flytte Grand Prix´et til Vojens. Så Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen og Michael Jepsen Jensen må give den fuld gas for at give blæse taget af Parken og vise sig frem.

Favoritten er dog russiske Emil Sajfutdinov, der har vundet 3 af de hidtil 6 Grand Prix-løb. Blandt udfordrerne finder vi polske Jaroslaw Hampel og englænderen Tai Woffinden, der endte på podiet i seneste Grand Prix i Polen for to uger siden. Her havde danskerne ikke en vellykket aften. Nicki har været hæmmet af den brækkede hånd, men med tre 3. pladser til Nicki og en enkelt andenplads til Niels-Kristian er der dog forhåbninger om dansk succes.

Det bliver desuden spændende at se, hvad U-21 verdensmesteren Michael Jepsen Jensen kan levere foran hjemmepublikummet.

TV3+ sender Speedway Grand Prix lørdag fra klokken 18:30

Udvalgte Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Emil Sajfutdinov 6,00
Unibet
NordicBet
Chris Holder 8,00
Ladbrokes
Jaroslaw Hampel 8,00 NordicBet
Bet365
Niels-Kristian Iversen 10,00
Betsafe
Tai Woffinden 10,50
Sportingbet
Nicki Pedersen 11,00

Unibet

Ladbrokes

Greg Hancock 17,00 Sportingbet
Udvalgte Head2Head-odds
Nicki Pedersen odds 2,10 Unibet
Niels-Kristian Iversen odds 1,92 Betsafe
Nicki Pedersen odds 2,00
Danske Spil
Tai Woffinden odds 1,95 Sportingbet
E.Sayfutdinov odds 1,83 Ladbrokes
N.K Iversen  odds 1,83 Ladbrokes