For fjerde år i træk afholder DBU og TV 2 Sporten det direkte tv-show Dansk Fodbold Award, der sendes fra Cirkusbygningen i København mandag 9. november. Her bliver det afgjort, hvem der har markeret sig bedst i dansk fodbold, når de 10 priser bliver uddelt.

 

Oddssætterne hos Unibet* har taget et grundigt kig på de nominerede og forventer at Nicklas Bendtner og Jakob Poulsen bliver dem, der kommer i fokus når priserne skal uddeles:

Dansk Fodbold Award 2009 – Årets Arla Talent

Nicklas Bendtner                       1,75

Simon Kjær                              2,00

Christian Eriksen                      15,00

”Det er vel sjældent, at det er så tæt en kamp om at være årets talent som vi ser det i år,” siger oddssætter Kenneth Pedersen fra Unibet*. ”Både Simon Kjær og Niklas Bendtner har gjort det formidabelt på både klubhold og landsholdet, og Bendtner er vel reelt kun favorit her, fordi angribere jo får mere opmærksomhed end forsvarere.”

Dansk Fodbold Award 2009 – Årets SAS-Liga-spiller

Jakob Poulsen                           1,10

Eric Djemba-Djemba                  5,00

Atoba Hutchinson                      7,50

Ailton Almeida                         10,00

”Selvom Djemba-Djemba måske har det højeste top niveau i ligaen, er han oppe imod en spiller der ofte har vundet kampe for AGF ene mand. Jakob Poulsens betydning for AGF og hans gennembrud på landsholdet gør, at vi har ham som den absolutte profil i SAS-ligaen,” siger Kenneth Pedersen.

Dansk Fodbold Award 2009 – Årets danske spiller

Jakob Poulsen                           1,75   

Nicklas Bendtner                       2,15

Simon Kjær                              5,00

Thomas Sørensen                    10,00

Dansk Fodbold Award 2009 – Årets Mål

Nicklas Bendtner                       1,65

Ailton Almeida                          2,15

Kasper Risgård                          5,00   

Dioh Williams                          18,00   

Bajram Fetai                            20,00   

Morten ”Duncan” Rasmussen    25,00 

”Det var stort, flot, kraftfuldt, frækt – og så ufatteligt vigtigt! Bendtners 1-0 mål mod Portugal var simpelthen så afgørende, at det er vores favorit. Ailton Almeida scorede også et helt fantastisk mål, men det havde bare ikke samme betydning. Og i en konkurrence, der bliver afgjort af folkets stemmer, tror vi derfor, at æren går til Bendtner,” siger Kenneth PedersenDansk Fodbold Award 2009 – Årets træner

Morten Olsen                             1,60

Lars Olsen                                2,20

Carsten Broe                             7,50

Ståle Solbakken                       12,00

”Igen handler det om hvor vigtigt det var at Danmark kommer med til VM. De resultater Morten Olsen har fremskaffet med en så skadet og vel også selvtillidsramt trup, det er intet mindre end formidabelt. Holdet har haft så meget modgang i tidligere kvalifikationer, og er blevet hængt ud i pressen og af mange danske fodboldfans, men alligevel har de formået at lukke munden på dem alle på fornemste vis – nemlig ved at kvalificere sig fra den måske sværeste kvalifikationsgruppe af dem alle. Derfor fortjener Olsen denne udmærkelse,” slutter Kenneth Pedersen.