FCK og til dels AaB fik et udmærket udgangspunkt i onsdagens CL-kval. I dag følger Esbjerg og Brøndby efter i Europa League - få et overblik her...

Der var meget tumult inden FCKs kamp i Ukraine mod stærke Dnipro, og med ballade fra de ukrainske tilskuere i pausen, levede kampen desværre op til nogle af forventningerne. Det gjorde det ukrainske mandskab dog ikke og FCK kunne derfor rejse hjem med 0-0 i bagagen og et godt udgangspunkt inden mødet i Parken.

Også AaB var i kamp, da man hjemme mødte kroatiske Dinamo Zagreb. Trods et hav af chancer til nordjyderne lykkedes det ikke at få bolden ind bag den kroatiske keeper, og i stedet kunne det kroatiske hovedstadshold rejse hjem med en 1-0-sejr. Et ikke helt umuligt udgangspunkt for AaB, selv om det bliver svært.

Europa League: Esbjerg og Brøndby i kamp

I dag gælder det så Europa League, hvor Danmark også er repræsenteret i form af Esbjerg, der allerede har været igennem en kvalifikationsrunde, og Brøndby, der træder ind i turneringen i dag.

Esbjerg skal en tur til Polen og møde Ruch Chorzow, et hold der bliver sammenlignet med vestjydernes seneste modstander, men som nok godt kan være et niveau over.

Info-analyse: Ruch Chorzow-Esbjerg

Ruch Chorzow Uafgjort Esbjerg
2,80 3,40 2,50
Bet365
Unibet
Bet365

Brøndby træder ind i turneringen mod belgiske Club Brügge, der har rigeligt med europæisk og international erfaring i klubhistorien og på truplisten. Det kan derfor blive et kort visit for Thomas Franks tropper i europæisk regi, men man er dog ikke helt chanceløs.

Info-analyse: Club Brügge-Brøndby IF

Club Brügge Uafgjort Brøndby
1,72 3,70 5,20
Betsafe
Danske Spil
Danske Spil