Danmark spiller onsdag aften første kamp i mellemrunden ved VM i damehåndbold i Spanien, og her er modstanderen Ungarn. BetXpert bringer her forskellige odds på Danmark - Ungarn.

Danmark er klar til mellemrunden ved VM i Spanien, og det er de i overbevisende stil med fuldt pointudbytte i de tre kampe i det indledende gruppespil. Kampen mandag mod Sydkorea var en kamp om førstepladsen i gruppen, men det stod ret hurtigt klart, at det ville blive Danmark, der tog sig af den førsteplads, da der var klasseforskel på de to hold. De danske håndboldkvinder scorede for sjette gang i træk over 30 mål i en landskamp. 35-23 til Danmark stod der på resultattavlen, da kampen blev fløjtet af.


Nu venter mellemrunden så på Danmark, og der er ikke meget tid til at restituere. Indtil nu har der været kamp hver anden dag, og sådan fortsætter det slutrunden ud. Første udfordring for Jesper Jensens tropper i mellemrunden er Ungarn, der sluttede som nummer to i deres gruppe bag Tyskland. De to nationer kæmpede om førstepladsen i gruppen samtidig med Danmarks kamp mod Sydkorea, og her var der en del mere spænding om resultatet. Tyskland trak det længste strå og vandt med 25-24. 

Danmark er blevet parret med Gruppe E i mellemrunden, og foruden Ungarn og Tyskland klarede også Tjekkiet sig videre til mellemrunden. Danmark møder Tjekkiet i anden kamp i mellemrunden, og så sluttes mellemrunden af mod Tyskland den 12. december. 

Odds på Danmark - Ungarn

Herunder finder du de bedste odds på Danmark - Ungarn ved VM i damehåndbold 2021. Kampen starter onsdag klokken 20.30, og du kan se opgøret direkte på DR1 og DRTV.
Du har også mulighed for en gratis livestream af Danmark - Ungarn, og det kan du læse mere om her

Danmark - Ungarn odds: Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,34
Uafgjort 11,50
Ungarn 5,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 53,5 mål 1,88
Under 53,5 mål 2,00
Over 54,5 mål 1,90
Under 54,5 mål 1,80

Odds på Danmark - Ungarn er senest opdateret tirsdag den 7. december klokken 10.42. 

Spil på Danmark - Ungarn hos Danske Spil

Kampen mod Ungarn er den på papiret sværeste ved slutrunden indtil videre, og det kommer også til udtryk, når man ser på odds til Danmark - Ungarn. Som det kan ses i tabellen herover, så giver dansk sejr odds 1,34 hos Mr Green*. Sejr til Ungarn giver odds 5,50 hos Bet365*, mens uafgjort giver odds 11,50 hos Mr Green*. Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem alle her

Danmark hentede som nævnt endnu en storsejr mod Sydkorea i mandagens sidste kamp i det indledende gruppespil. Danmark og Sydkorea plejer ellers at spille meget tætte kampe mod hinanden, men mandag aften var der klasseforskel, og det var også den største danske sejr nogensinde mod Sydkorea.

Rikke Iversen blev dansk topscorer mod sydkoreanerne, og TV 2 Sports håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen gav hende da også topkarakter for præstationen og kårede hende til kampens spiller. 

Efter de tre første kampe er det Lærke Nolsøe, der er dansk topscorer med 15 mål. De 15 mål rækker til en delt 12.-plads på topscorerlisten. Listen toppes lige nu af svenske Nathalie Hagman, der har en fortid i dansk klubhåndbold, hvor hun har optrådt for TTH Holstebro, Nykøbing Falster og Odense Håndbold. Hagman har scoret hele 24 mål i alt i de første tre kampe. 

Ungarns topscorer i turneringen indtil videre er Katrin Klujber. Hun har scoret 20 mål, hvilket gør hende til den fjerdemest scorende spiller efter gruppespillet. 

Vi skal tilbage til november 2018 for at finde seneste møde mellem Danmark og Ungarn. Dengang mødtes de i Golden League, og her vandt Danmark med 23-16. Seneste VM-møde mellem de to fandt sted i 2015, og dengang sejrede Ungarn med 29-22.