Her får du BetXperts optakt med odds på Danmark U21 – Rudland U21. De rød-hvide har fået en god start på turneringen og har skæbnen i egne hænder. 

I denne optakt til U21-landsholdets tredje og sidste gruppekamp ved U21 EM 2021 får du et overblik over markedets bedste Danmark U21 – Rusland U21 odds. De rød-hvide drenge har vundet de to første kampe i Gruppe C, hvorfor de selv kan afgøre, om de skal spille knald-eller-fald-kampe til slut-maj/start-juni. 

Selvom Danmarks U21-landshold har vundet de to første kampe, så er de faktisk ikke sikret videre avencement endnu. Det kommer vi mere ind på senere. 

I denne optakt til Danmark U21 – Rusland U21 får du foruden odds også seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Danmark U21 – Rusland U21: Odds indikerer tæt opgør

Herunder får du de bedste odds på Danmark U21 – Rusland U21. Kampen spilles onsdag klokken 18.00 og kan følges på DR1 og DRTV. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark U21 3,20
Uafgjort 3,55
Rusland U21 2,66
Hvem vinder kampen (DNB/Asian 0)? Højeste odds Bookmaker
Danmark U21 2,25
Rusland U21 1,98
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,97
Under 2,5 mål 1,90
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,80
Nej 2,15
Målscorer-odds Højeste odds Bookmaker
Anders Dreyer scorer 3,90
Jacob Bruun Larsen scorer 3,85
Jesper Lindstrøm scorer 4,00
Mohamed Daramy scorer 4,35
Gustav Isaksen scorer 5,20
Victor Nelsson scorer 17,00
Fedor Chalov scorer 2,88
Konstantin Tyukavin scorer 3,20
Magomed-Shapi Suleymanov scorer 3,20
Alexandr Lomovitski scorer 4,50

OBS: Odds på Danmark U21 – Rusland U21 er fra tirsdag den 30. marts klokken 15.08.

Bookmakernes odds på Danmark U21 – Rusland U21 indikerer, at vi meget vel kan få et tæt og spændende opgør. Således er højeste odds på Danmark U21 i skrivende stund odds 3,20 hos Onside Betting.  

Tror du mere på russisk sejr, får du odds 2,66 hos Cashpoint*. Et uafgjort resultat, som kun Danmark med sikkerhed kan bruge til noget, belønnes med odds 3,55 hos Cashpoint*

Danmark U21 – forrygende start på U21 EM

Albert Capellas’ danske U21-mandskab har fået en perfekt start på U21 EM 2021. Først vandt holdet med 1-0 over turneringsfavoritterne fra Frankrig. ”Les Bleus” havde bolden mest og havde også flest afslutninger, men de blev faktisk aldrig rigtig farlige. Hertil forsvarede Danmark sig for godt. 

Derfor var der ikke tale om decideret tyveri ved højlys dag, da Jacob Bruun Larsen efter 74 minutter fandt Anders Dreyer med en perfekt stikning i dybden. FC Midtjylland-spilleren løb i ryggen på en fransk forsvarer, opsnappede bolden, løb forbi målmanden og trillede bolden ind i netmaskerne. Meget flot mål. 

Det var også meget flot, da Danmark U21 kom foran efter blot fire minutters spil i den efterfølgende kamp mod Island. Efter en tre-fire hurtige afleveringer endte bolden ude til højre hos Gustav Isaksen. Kantspilleren tog et træk ind i banen og satte smukt 1-0-målet ind via et velplaceret skud ved fjerneste stolpe. Drømmestart for U21-drengene. 

Under et kvarter senere kunne forsvarsspilleren Mads Bech Sørensen gøre det til 2-0. Det skete, efter at Danmark formåede at holde presset efter en dødboldssituation. Brentford-spilleren fandt sig pludselig i en næsten fri position, og her svigtede venstrebenet ikke. 2-0. 

Kort før pausen begik målmand Oliver ”Gribben fra Kerteminde” Christensen straffespark. OB-målmanden klarede dog selv paragrafferne, da han fik pareret skuddet fra Sveinn Aron Gudjohnsen, som også spiller i Ådalen til dagligt. 

Med to sejre i to kampe skulle man næsten tro, at avencementet var i hus. Det er det dog ikke helt endnu, men det ser godt. Vi kigger i det næste afsnit nærmere på, hvordan Danmarks muligheder er for at gå videre. 

Sådan går Danmark U21 videre til playoff-kampene: 

Med to sejre i to kampe har Danmark U21 selvsagt seks point. Alligevel er U21-landsholdet ikke sikker på at gå videre endnu. Det gø vi ved at:

  • Vinde over Rusland U21
  • Spille uafgjort mod Rusland U21
  • (Tager Island point mod Frankrig, er vi også videre uanset hvad)

Herefter begynder det at blive lidt kringlet. Skulle vi tabe til Rusland U21, samtidig med at Frankrig vinder over Island, ender Gruppe C med tre hold på seks point. Kriterierne her er som følger:

  • Point i indbyrdes opgør
  • Målforskel i indbyrdes opgør
  • Antal mål scoret i indbydes opgør
  • Målforskel i gruppespillet
  • Antal mål scoret i gruppespillet
  • Straffesparkskonkurrence*
  • Disciplinærpoint
  • UEFA’s koefficientliste

*Straffesparkskonkurrence kan kun komme på tale, hvis der er præcis to hold, der er helt lige, og de mødes i den sidste gruppekamp. 

Situationen er således, at Danmark U21 går videre selv med et nederlag på ét mål. Taber Albert Capellas’ mandskab med to eller flere, ryger de ud – dette hvis vi antager, at Frankrig vinder over Island. Gør de ikke det, så kan Danmark tabe med alle de mål, de vil, og stadig gå videre. 

Det er måske aldrig den bedste optakt til en kamp at vide, at man faktisk kan tåle at tabe med et mål og så stadig nå målet om avencement. Det kan muligvis være ødelæggende for motivationen for nogle spillere. 

Dog skal man huske på, at Danmarks gruppe C bliver parret med Gruppe A i kvartfinalerne. Bliver man kun toer i Danmarks gruppe, skal man dermed op imod nummer ét fra Gruppe A. Dette kan meget vel blive Tyskland.

Ergo må der været noget motivation for at vinde Gruppe C, således at man formentlig skal møde Holland eller Rumænien i stedet. Dette er værd at have i baghovedet, når du skal bestemme dig for dit Danmark U21 – Rusland U21 odds. 

Rusland U21 – pisket til sejr … eller hvad?

Rusland U21 har haft en lidt blandet U21-EM-slutrunde. De lagde ud med at besejre Island U21 med hele 4-0. I den anden kamp kom de så lidt ned på jorden igen, da de her tabte med 0-2 til Frankrig. 

Situationen i Gruppe C er allerede ridset op - i hvert fald vedrørende Danmarks situation. For russerne hedder det sig, at de skal vinde med to eller flere overskydende mål mod Danmark for at være sikre på at gå videre. En sejr på ét mål eller et uafgjort resultat kan også være nok, men så vil de være afhængige af resultatet i Frankrig – Island. 

Som udgangspunkt hedder det sig, at jo flere point Island får mod Frankrig, desto bedre vil det være for både Danmark og Rusland. 

Bundlinjen er, når alt kommer til alt, at Rusland kun er pisket til sejr - og endda på to mål eller flere - hvis de helt selv skal afgøre deres videre skæbne. Et uafgjort resultat eller et nederlag kan være nok, hvis Island vinder over Frankrig. 

Danmark U21 – Rusland U21: Trupnyt og startopstillinger

Her i BetXperts optakt til Danmark U21 – Rusland U21 får du foruden odds også den seneste trupnyt og bud på de to holds startopstillinger.

Danmark må efter alt at dømme undvære angriberen Wahid Faghir.

U21-landstræner Albert Capellas skiftede hele seks spillere i startopstillingen til kampen mod Island i forhold til kampen mod Frankrig. Spørgsmålet er nu, om der er sket nogle ændringer i spanierens foretrukne startopstilling. BetXperts bud er, at vi kommer til at se en startopstilling, som minder meget om den mod Frankrig. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Christensen; Poulsen, Bech, Nelsson, Carstensen; Lindstrøm, Nartey, M. K. Andersen; Bruun Larsen, Dreyer, Isaksen

BetXpert har p.t. ikke noget trupnyt om Rusland U21. Holdet stillede således op i den seneste kamp mod Frankrig:

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Maksimenko; Tiknizyan, Diveev, Evgenjev, Maslov; Glebov, Oblyakov; Lesovoy, Zakharyan, Makarov; Chalov

Se eventuelt BetXperts optakt til U21 EM 2021