Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Københavns overborgmester, Frank Jensen, er optimistisk omkring at få Tour de France til Danmark i 2021. Han er forsat i dialog med løbsdirektøren, Christian Prudhomme, om at få en prolog og to etaper til Danmark, hvorefter rytterne kører resten af løbet i Frankrig. Danske Spil* vurderer, at der med god sandsynlighed skal køres Tour de France i Danmark i 2021.

- Frank Jensen virkede yderst positiv efter han seneste møde med Christian Prudhomme. Vi er fortsat i konkurrence med Storbritannien og Norge, men ifølge Frank Jensen, så har vi den fordel at vi er en stor cykelnation, siger oddssætter hos Danske Spil*, Jeppe Helbo.

Danske Spil* giver odds 1,50 på, at Tour de France får start i Danmark senest i år 2021, mens man får odds 2,40, hvis det ikke skulle lykkedes.


- Vi har tidligere afholdt VM i København og Giro d’Italia. Det sender et klart signal til Prudhomme om, at vi er i stand til at have store løb i Danmark. Den største udfordring med at få Tour de France til Danmark i 2021 er selve logistikken. Rytterne, samt alle menneskerne omkring holdene, skal jo hurtigst muligt til Frankrig for at køre resten af løbet færdigt, og det kan man sagtens forestille sig må være noget af en udfordring, siger Jeppe Helbo.


Hvis du ønsker at spille på om vi får Tour de France-start i Danmark i 2021, så kan du gøre det her.