Torsdag klokken 14.00 gælder det OL-semifinalen for de danske håndboldherrer. Modstanderen er Spanien, som de også mødte i VM-semifinalen i januar. BetXpert har fundet markedets bedste odds til Danmark - Spanien.

Danmark er klar til OL-semifinalen ved herrernes håndboldturnering i Tokyo efter de i tirsdagens kvartfinale vandt sikkert med 31-25 over Norge. Torsdag klokken 14.00 gælder det så semifinalen, og her møder håndboldherrerne Spanien, ligesom de også gjorde det i VM-semifinalen i Egypten i januar.


Da de mødtes i semifinalen ved VM, vandt Danmark en tæt affære med 35-33. I den kamp var Mikkel Hansen i hopla og scorede 12 gange i opgøret. Mod Norge scorede Hansen otte gange, og med Sagosen ude af turneringen er der gode chancer for, at Mikkel Hansen bliver OL-turneringens topscorer. Han ligger i øjeblikket nummer tre på topscorerlisten bag Hampus Wanne og Sander Sagosen, men begge spillere er ude af turneringen nu.

Hansen har scoret 40 mål indtil videre, og han har tre mål op til Sagosen, der er topscorer i turneringen lige nu. I Rio blev Mikkel Hansen nummer to på topscorerlisten blot et mål bag polske Karol Bielecki, der dengang blev topscorer med 55 mål.

Få et live freebet på 100 kroner til Danmark - Spanien hos Onsidebetting

  • Gå til Onsidebetting.dk og log ind/opret konto
  • Spil 100 kroner på Frankrig - Egypten og/eller Danmark - Spanien (Semifinalerne ved OL i herrehåndbold) 
  • Minimumodds er 1,70 
  • Få herefter et live freebet på 100 kroner til Danmark - Spanien
  • Freebettet er kun gyldigt til live-spil på Danmark - Spanien
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med tilbuddet

Hent tilbud her

OL i herrehåndbold: Odds på Danmark - Spanien 

I nedenstående tabeller finder du de bedste odds på OL-semifinalen i herrehåndbold mellem Danmark og Spanien. Der er kampstart torsdag eftermiddag klokken 14.00, og du kan se kampen direkte på DR1, DRTV og discovery+. 

Odds på Danmark - Spanien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,44
Uafgjort 11,50
Spanien 4,25
Hvem går videre? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,34
Spanien 3,30
Odds på Danmark - Spanien (over/under antal mål) Højeste odds Bookmaker
Over 57,5 mål 1,57
Under 57,5 mål 2,55
Over 59,5 mål 1,90
Under 59,5 mål 1,94

Odds på Danmark - Spanien ved OL i Tokyo er senest opdateret onsdag den 4. august klokken 11.19.

Spil på Danmark - Spanien hos Bet365

Ifølge bookmakerne er Danmark pæne favoritter til at gentage succesen fra VM-semifinalen i januar. Tror du også på dansk sejr, kan du få odds 1,44 på dette hos Bwin*. Spansk sejr i ordinær spilletid giver odds 4,25 hos Bet365*

Mens Danmark vandt en sikker sejr mod Norge, så var Spanien ude i en meget tæt kvartfinale mod Sverige. Spanien var bagud med to ved pausen, og da der resterede 17 minutter af kampen, førte svenskerne med fire. På de sidste 17 minutter af kampen lykkedes det dog kun Sverige at score seks gange, mens Spanien scorede 11 gange. Den tætte kvartfinale endte 34-33 i Spaniens favør.

Spaniens topscorer i OL-turneringen indtil videre er Barcelona-fløjen Aleix Gómez, der står noteret for 32 mål. Mod Sverige var det også Gómez, der kom på tavlen flest gange for de spanske håndboldherrer. Her lavede den 24-årige spanier otte mål. 

Holm i hopla mod Norge

Den svenske håndboldekspert Per Johansson kaldte Danmark for et 'feriehold' efter den svenske sejr i sidste gruppekamp mod Danmark, men de danske håndboldherrer lignede alt andet end et feriehold i kvartfinalen mod Norge, hvor Jacob Holm blandt andre spillede en stor kamp. 

Pausestillingen var 13-12 til Danmark, men efter pausen trak Jacobsens mandskab fra og var klart bedst. De regerende olympiske mestre leverede en flot præstation, og den føromtalte Füchse Berlin-spiller Jacob Holm, der ligesom Mikkel Hansen scorede otte mål i kampen, blev af Bent Nyegaard kåret til kampens spiller efterfølgende.

Efter kvartfinalen mod Norge udtrykte Holm begejstring over den tillid, han har fået ved OL-turneringen. Det fortalte han til TV 2 SPORT.

- Jeg er superglad for at have fået tilliden i den her turnering, og så er det jo virkelig dejligt at kvittere med noget godt spil. Jeg er naturligvis rigtig glad og stolt på hele holdets vegne. Vi står i en OL-semifinale, og det bliver jo næsten ikke større, lød det fra Holm til TV 2 SPORT.

Mod Norge var Lasse Andersson også tilbage i det danske forsvar efter at have siddet ude med en skade i de seneste par kampe. 

Til gengæld er Mathias Gidsel, der ifølge landstræner Nikolaj Jacobsen er OL's bedste spiller indtil videre, tvivlsom til semifinalen mod Spanien. Gidsel blev nedlagt af Sander Sagosen i kvartfinalen, og den 22-årige højreback slog hovedet i situationen. Landstræneren er dog optimistisk og fortæller til Ekstra Bladet, at han tror på, at han er klar til torsdagens vigtige kamp. 

Håndboldherrerne har vundet de tre seneste indbyrdes møder med Spanien. Vi skal tilbage til VM-kvartfinalen i 2015 for at finde seneste spanske sejr. Dengang vandt de med 25-24. 

Vinderen af opgøret skal møde enten Frankrig eller Egypten i OL-finalen, der spilles lørdag klokken 14.00.