Det bliver en hård test når Danmark i aften gæster Bulgarien. Vi har taget et solidt kig på kampen og de bedste målscorer-odds...

Efter uafgjort hjemme mod Tjekkiet er der lagt op til lidt af en gyser i aften mod Bulgarien, hvor der gerne skulle tre point på den danske konto. Det bliver dog næppe helt ligetil for Bendtner og co. - bulgarerne er efter en skidt periode tilbage og de har spillet god fodbold det sidste års tid, hvor det bl.a. er blevet til en sejr over Holland.

Skadesproblemerne har dog hobet sig op for træner Luboslav Penev og specielt midtbanen er ramt af mange fravær. Dét kan blive Danmarks chance, men skal Olsens udvalgte have tre point med hjem, kræver det fokus og fight i alle 90 minutter.

Læs en analyse af kampen her.

Hvem scorer målene?

Nicklas Bendtner er tilbage i truppen (og i en formodet startplads), men kan han finde vej til målet? Vi tager her et kig på målscorer-oddsene i kampen.

Scorer i kampen:

Nicklas Bendtner: 3,10 - Sportingbet

Dennis Rommedahl: 4,20 - MermaidBet

Michael Krohn-Dehli: 4,20 - MermaidBet

Christian Eriksen: 6,20 - MermaidBet

Daniel Agger: 10 - MermaidBet

Iliyan Mitsanski: 4,5 - MermaidBet

Ivelin Popov: 3,75 - Sportingbet

Georgi Milanov: 7 - Bet365*

Stanislav Manolev: 21 - Bet365*

Hvad mener brugerne? Har I en fidus til hvem der scorer i kampen? Manolev scorede både mod Armenien og Italien fra sin position på højrekanten og Bet365* lokker med høje odds 21, der er væsentligt over det resterende marked.