Lørdag aften spiller Danmark sin anden kamp i kvalifikationsturneringen til VM i Tyskland i 2006. Efter kun at have spillet 1-1 hjemme mod Ukraine, skal danskerne en tur til Tirana, hvor de helst have point i kampen mod Albanien. Hjemmeholdet er ubesejret på hjemmebane i over tre år og vandt senest hjemme med 2-1 over Europamestrene fra Grækenland.

Sportingbet er klar med odds på kampen, og er Albanien i stand til at gentage bedriften fra kampen mod Grækenland gives odds 3,75. Ifølge eksperterne er Danmark smal favorit i kampen, og vinder Danmark med mindst to mål giver Sportingbet odds 3,25.

Scorer Jon Dahl Tomasson det første mål og Danmark vinder kampen med 2-0, giver Sportingbet 21 gange pengene igen. Samme resultat bare med Thomas Gravesen som første målscorer giver hele odds 41,00.

Sportingbet har desuden følgende tilbud til kunderne. Hvis man spiller på kampens første målscorer, og han ikke scorer første mål, men derimod scorer senere i kampen, giver vi alle pengene tilbage på væddemålet.

Sportingbet har selvfølgelig også odds på den anden kamp i gruppen, hvor Ukraine hjemme møder Grækenland. Her giver Sportingbet odds 3,25 på sejr til grækerne.

Odds på samtlige VM-kvalifikationskampe kan ses på Sportingbet.com.