Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Fredag begynder den første udgave af European Games i Aserbajdsjans hovedstad, Baku.

Gennem 16 dage skal 65 danske atleter kæmpe om hæder og ære i 19 forskellige idrætsgrene. European Games er en pendant allerede eksisterende idrætsbegivenheder som Asian Games og de Pan-amerikanske lege, og bliver dermed det europæiske OL.

Den officielle danske målsætning fra Danmarks Idrætsforbund lyder på fem medaljer. Men Danske Spil* er på forhånd mere optimistiske på de danske atleters vegne.

- Vi tror, at Danmark kommer hjem med mindst fem medaljer, og bliver ikke overrasket, hvis det bliver til otte eller flere medaljer, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Danmark er stærkt repræsenteret over en bred kam af sportsgrene, men specielt i badminton, skydning og kajak har vi rigtig gode medaljechancer. Carsten Mogensen/Mathias Boes herredouble i badminton, René Holten Poulsen i éner-kajakken og skeetskytten Jesper Hansen har alle store muligheder for medaljer, fortæller Peter Emmike.

Den mest sandsynlige medaljehøst til Danmark bliver på 5-7 medaljer til odds 2.25 ifølge Danske Spil*. Skuffer de danske atleter og kommer hjem med højest fire medaljer er der odds 4.50 at hente, mens der omvendt er odds 5.50 på bragende dansk succes og mindst 11 medaljer.

Spil på European Games hos Danske Spil* på: https://danskespil.dk/oddset/european-games/antal-danske-medaljer

European Games – antal danske medaljer:

0-4 medaljer                       odds 4.50

5-7 medaljer                       odds 2.25

8-10 medaljer                     odds 2.75

11 eller flere medaljer         odds 5.50