Danmark spiller tirsdag formiddag OL-kvartfinale i håndboldturneringen, hvor modstanderen er Norge. BetXpert bringer her udvalgte odds på OL-kvartfinalen mellem Danmark og Norge.

Danmark vandt Gruppe B med otte point, men i søndagens sidste gruppekamp mod Sverige blev det til et 33-30-nederlag for Nikolaj Jacobsens mandskab. Dermed endte Danmark, Egypten og Sverige alle med otte point i gruppen, men Danmark blev nummer et grundet bedre målscore i de indbyrdes opgør.


Danmark skal som nævnt møde Norge, der blev nummer fire i deres gruppe. De øvrige kvartfinaler står mellem Frankrig - Bahrain, Tyskland - Egypten og Sverige - Spanien. 

Odds på Danmark - Norge

Herunder finder du de bedste odds på OL-kvartfinalen mellem Danmark og Norge. Der er kampstart klokken 10.00 tirsdag, og du kan se kampen direkte på DR1, DRTV og discovery+. 

Odds på Danmark - Norge (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,42
Uafgjort 11,00
Norge 4,25
Odds på Danmark - Norge (over/under antal mål) Højeste odds Bookmaker
Over 57,5 mål 1,86
Under 57,5 mål 2,05
Over 59,5 mål 2,35
Under 59,5 mål 1,68

 Odds på Danmark - Norge er senest opdateret mandag den 2. august klokken 09.54. 

Spil på Danmark - Norge hos Danske Spil

Som den øverste oddstabel angiver, så er Danmark pænt store favoritter ifølge bookmakerne til at vinde OL-kvartfinalen mod Norge. Hvis du tror på dansk sejr, kan du få odds 1,42 hos NordicBet* på Danmark, mens du kan få odds 4,25 hos Bet365* på norsk sejr. Tror du på uafgjort, giver det odds 11 hos NordicBet*

Danmark går ind til OL-kvartfinalen mod Norge med fire sejre og ét nederlag efter gruppespillet. Som nævnt blev det til et nederlag på 33-30 mod Sverige i sidste gruppekamp, men førstepladsen blev fastholdt, da Danmark kunne tåle at tabe med højst fem mål. 

Norge var i en betydeligt sværere gruppe end Danmark, der blandt andre talte nationer som Frankrig, Tyskland og Spanien. Nordmændene blev nummer fire i gruppen, og de sejrede i deres sidste gruppekamp mod Frankrig med 32-29. Netop Frankrig endte med at vinde Gruppe A.

Christian Berges norske håndboldherrer vandt tre kampe og tabte to i gruppespillet. Foruden sejren mod Frankrig blev det til sejre mod Argentina og Brasilien, mens de tabte til Spanien og Tyskland. 

I kampen mod Frankrig kom Christian O'Sullivan til skade, og skaden var så slem, at nordmanden skal opereres i tommelfingeren, før han kan komme i aktion igen. Dermed er han med stor sandsynlighed ude resten af OL-turneringen. 

Mens Norge formentlig er uden O'Sullivan, så har Danmark igen Lasse Andersson til rådighed i OL-kvartfinalen. Det fortalte landstræner Nikolaj Jacobsen på mandagens pressemøde

Her lød det fra Jacobsen, at Andersson også godt kunne have spillet mod Sverige, hvis det havde været en OL-kvartfinale. Danmark laver derfor ikke en udskiftning i truppen. 

Tirsdagens formiddagsdyst mellem de to skandinaviske lande er samtidig et møde mellem de indtil videre mest scorende spillere i turneringen. Sander Sagosen er topscorer i turneringen med 35 mål, mens Mikkel Hansen følger efter på andenpladsen med 32 scoringer. Den danske håndboldstjerne er i øvrigt den mest scorende i OL-historien hos herrerne. Det blev han under kampen mod Portugal. Det er Mikkel Hansens fjerde OL. 

VM-finalen i 2019 er seneste betydningsfulde møde mellem Danmark og Norge, og dengang sejrede Danmark med 31-22 på hjemmebane i Herning foran 15.000 tilskuere. 

BetXpert arbejder på at få en kommentar fra håndboldekspert Mads Madsen.