Efter en svær kamp i Polen, skal det danske landshold igen i ilden tirsdag aften, hvor Montenegro gæster Parken. Åge Hareide har varslet mulige ændringer i startopstillingen, og vi har kigget på potentielle værdi-spil.

  

Det danske landshold skal forsøge at revanchere det 3-2 nederlag, som de blev sendt hjem med fra den polske hovedstad lørdag aften.

Defensivt lavede man flere store fejl, som bl.a. førte til målene, mens man offensivt blev sat i gang af et selvmål af polske Kamil Glik. Det danske landshold havde svært ved for alvor at blive farlige på trods af et par halve chancer til Viktor Fischer fra en spids vinkel og Yussuf Poulsens mål.

Åge Hareide har overfor TV2 varslet ændringer til kampen mod Montenegro: ”Vi har en god trup, og når vi spiller to kampe så tæt på hinanden, så skal vi fordele arbejdsindsatsen på flere i truppen.”

Nordicbet* er ude med odds på, hvem der bliver Åge Hareides 11 udvalgte fra start tirsdag. Find spillene på Nordicbet*.dk sådan her: Fodbold - Danmark - Specialspil

Det skal dog bemærkes, at der typisk er lave indskudsgrænser på denne type specialspi.

Kamp om angrebspladserne

Yussuf Poulsen kom ind og gjorde en god figur fra starten af 2. Halvleg, hvor han erstattede Nicolaj Jørgensen. Han kunne godt ligne en potentiel starter, som den ene af de to angribere, men odds 1,30 virker ikke tiltalende.

Den anden angrebsplads ligner en kamp mellem Nicolai Jørgensen og Viktor Fischer. Ingen af de to leverede gode præstationer i Polen, og Jørgensen blev således udskiftet allerede i pausen. Ser man Yussuf Poulsen som den ene startende angriber, kan man hente odds 4 på, at Nicolai Jørgensen starter på bænken tirsdag aften.

Viktor Fischer spillede bestemt heller ikke nogen stor kamp mod Polen, men er lidt mere bevægelig end Nicolai Jørgensen, og kan både noget på egen hånd og begå sig i de små rum. En startplads til Viktor Fischer giver odds 2,25, og derfor kan det være en mulighed at kigge mod overstående spil på Nicolai Jørgensen i stedet for.

Startplads til Højbjerg? 

En anden plads som kunne være genstand for udskiftning er den centrale midtbane. Her kunne formstærke Thomas Delaney være en bud på en spiller, der får den ene af de to pladser. Odds 1,40 virker dog for lavt på en startplads til Delaney, og derfor kan det være en mulighed at kigge mod Pierre-Emile Højbjerg.

Højbjerg spillede ligesom resten af holdet ikke nogen stor kamp mod Polen og har stadig store udviklingsområder, men han spiller til dagligt forholdvist fast i Premier League og bliver matchet på et højt niveau.

En central midtbane med William Kvist og Pierre-Emile Højbjerg har lignet Åge Hareides foretrukne konstellation, og denne position er en plads, som en træner helst ikke skifter for meget ud på.

Jeg synes, at en procenterne skal være forholdsvis lige i en duel mellem Thomas Delaney og Pierre-Emilie Højbjerg med William Kvist som sikker starter, og derfor kunne et spil på Højbjerg starter inde til 2,25 være spilbart.

Sisto nærmere startplads

Det er også værd at bemærke, at Pione Sisto er tættere på en startplads nu end i lørdags. Før Polen-kampen gav Nordicbet* odds 3,20 for en plads i start-11'eren. 

Nu er de ude med odds 2,95. Spørgsmålet er jo så, om Sisto kan være en af de kaniner, Åge faktisk bringer i spil fra starten. Eller han venter og sætter ham ind i anden halvleg.

Riza Durmisi er klart førstevalg

På den venstre wing-back var Riza Durmisi igen klar igen ovenpå den skade, som han har siddet ude med for sin spanske klub Betis. Durimisi blev ikke for alvor sat i scene mod Polen, men han ligner det klare førstevalg hos Åge Hareide.

Det er svært at se et alternativ til Durmisi i 3-4-1-2-systemet, og derfor bør der kunne findes værdi i odds 1,25 på en startplads. Oddset er ikke det højeste, men jeg kan sagtens finde 80 % på en startplads til den hurtige Betis-back.

Læs i øvrigt vores info-analyse af kampen her. 

Tryk direkte på de blå oddsbokse og gå til Nordicbet*.

Udvalgte odds: Starter inde mod Montenegro

Bedste odds Bookmaker
Jannik Vestergaard 1,15
NordicBet
Nicolai Jørgensen 1,20 NordicBet
Riza Durmisi 1,25 NordicBet
Yussuf Poulsen 1,30 NordicBet
Thomas Delaney 1,40 NordicBet
Pierre-Emile Højbjerg 2,25 NordicBet
Viktor Fischer 2,25 NordicBet
Pione Sisto 2,95 NordicBet