Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Nederlaget til Polen i weekenden har sendt Danmark et godt stykke længere fra VM i fodbold 2018, vurderer Danske Spil*

Danmark kom resultatmæssigt ned på jorden ovenpå den flotte landsholdsstart under Åge Hareide med nederlaget på 3-2 imod Polen i lørdags.

Dermed led de danske forhåbninger om at kvalificere sig til VM i Rusland i 2018 et alvorligt knæk, da de formodede værste konkurrenter om topplaceringerne i gruppe E, Rumænien og Montenegro, samtidig vandt deres kampe.

Danske Spils oddssættere vurderer nu, at det er mest sandsynligt, at Danmark ikke kvalificerer sig til VM-slutrunden.

- Det blev en hård aften for de danske VM-forhåbninger med nederlaget til Polen. Både Rumænien og Montenegro vandt knusende sikre 5-0-sejre, og specielt Rumæniens storsejr ud over Armenien aftvinger respekt, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Polen ligner en klar favorit til førstepladsen i gruppen, mens kampen om andenpladsen og den mulige VM-plads ligner et anliggende mellem Rumænien og Danmark med Montenegro som en farlig outsider. Det danske landshold får heldigvis meget hurtigt mulighed for at tage revanche i hjemmelkampen imod Montenegro, som allerede på dette tidlige tidspunkt i gruppen ligner et nøgleopgør, som meget gerne skal vindes, hvis drømmen om VM 2018 fortsat skal være realistisk, fortæller Peter Emmike.

Lykkes det Danmark at kvalificere sig til VM 2018 er der odds 2,30 at hente, mens en kikset VM-kvalifikation står til odds 1,55.

- Danmark må realistisk set kæmpe om andenpladsen i gruppen, og selvom denne mission lykkes så er der stadig et stykke før VM-kvalifikationen er i hus. Der vil formentlig vente Danmark en vanskelig modstander over to playoffkampe, så pt. hælder vi mest til, at den kommende VM-slutrunde desværre bliver uden dansk deltagelse.

Dansk sejr i nøgleopgøret mod Montenegro i Parken står til odds 1,67, mens en sejr til Montenegro er odds 5,50 værd. Skulle Danmark overraske og vinde gruppe E, kan du firedoble indskuddet på Oddset.

Spil på den danske VM-kvalifikation på Oddset: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-kvalifikation