Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Danmarks landskampsår 2015 har udviklet sig til en fiasko med det samlede nederlag til Sverige i de to play-off kampe.

Det danske fodboldlandshold og dets mange fans må indse, at Danmark ikke skal spille EM-fodbold til sommer i Frankrig. Den nærmeste sportslige fremtid ser derfor dyster ud, og perspektiverne for landsholdet i forhold til VM i Rusland i 2018 tegner ikke just lyse.

Danmark blev parret med lutter østeuropæiske nationer ved lodtrækningen til VM-kvalifikationen. Rumænien, Polen, Montenegro, Armenien og Kasakhstan bliver modstanderne, som skal nedkæmpes for at de danske VM-drømme anno 2018 kan leve i bedste velgående.

Danske Spil* vurderer imidlertid, at det er mest sandsynligt, at Danmark heller ikke skal spille med om VM-trofæet i Rusland i 2018.

- I vores optik misser Danmark desværre også VM i 2018. Der venter landsholdet et par svære kampe ikke mindst mod Polen og Rumænien, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Vi tror, at det bliver en hård kamp mellem Polen og Danmark om førstepladsen i Gruppe E. Skulle førstepladsen kikse for Danmark, er der også mulighed for at komme til VM ved at blive blandt de otte bedste toere. Men det kedelige facit er, at Danmark får mere end svært ved at kvalificere sig til det fornemme VM-selskab. Dansk VM-deltagelse i 2018 vurderer vi kun til at være 40% sandsynligt, siger Peter Emmike.

Tror du, at klaphatten kommer i brug til VM i 2018, så giver Danske Spil* odds 2,25, mens et exit fra VM-kvalifikationen kan spilles til odds 1,55. Vinder Danmark VM-kvalifikationspulje E er der odds 3,25 at hente. Polen er favoritter og 3-dobler dit indskud på Oddset.

Se alle odds på Danmarks VM-kvalifikation her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-i-fodbold-2018

Kommer Danmark til VM 2018?

Ja                   odds 2,25

Nej                 odds 1,55

Vinder VM-gruppe E:

Polen             odds 2,90

Danmark      odds 3,00

Rumænien     odds 3,75

Montenegro   odds 8,00

Armenien       odds 40,00

Kasakhstan    odds  200,00