Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Sverige vandt en særdeles fortjent 2-1 sejr på hjemmebane i Stockholm lørdag aften, hvor det danske A-landshold i lange perioder var alvorligt på hælene. Zlatan Ibrahimovic og co. var det meste af kampen det altdominerende mandskab, hvorimod de danske spillere i perioder var reduceret til statister.

Nicolai Jørgensens reducerende scoring 10 minutter før tid kan dog vise sig at være en vigtig livline til det danske landshold. På trods af 1-2 målet vurderer Danske Spil*, at det bliver mere end svært for danskerne at booke billet til EM i Frankrig den kommende sommer.

- Svenskerne havde Danmark alvorligt på hælene igennem den første time, og et større dansk nederlag havde bestemt ikke været ufortjent. Reduceringen til 1-2 gør, at vi stadig lever i det samlede regnskab om at kvalificere sig til EM, men det er efter lørdag aften bestemt ikke blevet lettere for Danmark, fortæller oddsansvarlig Peter Emmike.

- Nederlaget på 1-2 betyder, at Danmarks EM-chancer er svundet ind til 40%, mens svenskerne står med klart de bedste kort på hånden og 60% chance for EM-kvalifikation, siger oddssætteren.

Tror du stadig, at Danmark kan kvalificere sig til EM? En smal dansk sejr på 1-0 vil være nok i Parken til avancement, hvilket kan spilles til odds 2,60. Svenskernes forhåbninger er steget og en EM-billet til de blå-gule er odds 1,45 værd.

Spil på EM-kvalifikationen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/em-kvalifikation

Hvem kvalificerer sig til EM?

Danmark           odds 2,60

Sverige             odds 1,45

Danmark – Sverige d. 17. november:

Danmark            odds 2,30

Uafgjort             odds 3,40

Sverige              odds 3,10