Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Selvom det ikke blev til drømme-resultatet mod Australien, vurderer Danske Spils oddssættere, at 1/8-finale er tættere på end nogensinde før.

Danmark har efter en sejr og en uafgjort 4 point ved dette års VM, hvilket aktuelt rækker til en andenplads. Og spørger man Danske Spils oddssættere, så vurderer de også, at Danmark på trods af en svær afsluttende gruppekamp kvalificerer sig til 1/8-finalen, hvor Kroatien ser ud til at være sidste modstander.


”Lige nu giver vi odds 1,13 på, at Danmark kvalificerer sig til 1/8-finalen. Det betyder, at sandsynligheden er mere end 80 % på, at Danmark klarer skærene,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil*.


Årsagen til, at Danmark sandsynligvis kvalificerer sig, skal blandt andet findes i, at Danmark ikke har tabt de seneste 17 kampe, ligesom der kun er lukket et mål ind
i de sidste seks kampe. Et mål, som blev til via et VAR-dømt straffespark.


”Danmark har vist en stærk defensiv ikke kun i løbet af de seneste kampe, men faktisk i løbet af det seneste år, hvor det ikke er blevet til et nederlag endnu. En stærk defensiv sikrer i hvert fald som minimum det ene point, og et point er tilstrækkeligt for Danmark, også selvom modstanderen hedder Frankrig. Derfor er oddset på dansk uafgjort 2,60, hvilket er forholdsvis lavt for et uafgjort resultat,” siger Peter Emmike Rasmussen og tilføjer:


”Og med uafgjort så er Frankrig også videre som nr.1 i gruppen, og så kan det måske tænkes at hvile et par spillere, der måske trænger til en lille pause, forud for de vigtige knald og fald kampe.”


Den oddsansvarlige understreger dog, at det mest sandsynlige er en sejr til Frankrig, der giver pengene 2,30 gange igen. Derfor har Danmark brug for hjælp fra Peru, men det er Danske Spils oddssættere heller ikke i tvivl om, at de får.


”Vi har Peru som favorit til at slå Australien i den sidste kamp, i odds 2,40, mens en australsk sejr giver 3,05. Peru har været uheldige specielt imod Danmark, men også imod Frankrig, hvor det begge gange er blevet til snævre 0-1 nederlag. Derudover har Peru 20.000 mand med på lægterne, som de vil gøre alt for at give en sejr med hjem. Derfor tror vi, at Danmark klarer sig videre – hvis ikke på egen hånd, så med hjælp fra vores peruvianske venner,” siger Peter Emmike Rasmussen.


”Hvis vi til sidst tager et kig på tendenserne, så tror 30% af spillerne på en dansk sejr. 25% tror på uafgjort, og de sidste 45% hælder til en fransk sejr. Sammenholdt med oddsene og vores chancevurdering, så må man sige at der er temmelig stor tiltro til en dansk sejr”, siger Peter Emmike Rasmussen.

Vil du spille på Danmark - Frankrig? Gør det her.