Fredag venter Danmarks tredje kamp på en uge, når Kroatien gæster Parken i Nations League. BetXpert bringer her forskellige odds på Danmark - Kroatien.

Halvanden time efter planlagt kampstart kunne Østrig - Danmark omsider gå i gang efter en strømafbrydelse, der forsinkede startfløjtet. Dermed sluttede kampen på den hullede græsplæne på Ernst Happel Stadion først efter midnat, og da dommer William Collum fløjtede af stod der 1-2 til Danmark på resultattavlen.


Pierre-Emile Højbjerg bragte Danmark foran efter 28 minutters spil, og den føring holdt frem til det 67. minut, hvor østrigernes Xaver Schlager udnyttede et koks af Kasper Schmeichel og udlignede til 1-1. Minuttet før den udligning havde Kasper Hjulmand sat Jens Stryger Larsen ind, og det skulle vise sig at være en god beslutning. Den ubenyttede Udinese-spiller lavede nemlig et fremragende sejrsmål i det 84. minut, og Danmark topper nu gruppen med 6 point.

Østrig er toer med tre point, mens Frankrig og Kroatien, der tørnede sammen i VM-finalen for fire år siden, begge blot har et point. 

Spil 500 kroner risikofrit på dansk sejr mod Kroatien hos LeoVegas*

  • Gå til LeoVegas.dk og opret en konto 
  • Du skal oprette din konto via linket herover, ellers virker tilbuddet ikke
  • Spil 500 kroner på Danmark (1X2)
  • Hvis du taber på dit spil, får du de 500 kroner retur
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med kampagnen

Hent tilbud hos LeoVegas her

Odds på Danmark - Kroatien

Herunder finder du de bedste odds på Danmark - Kroatien. Der er kampstart fredag aften klokken 20.45, og du kan se med direkte på TV 2 og TV 2 Play.

Danmark - Kroatien odds: Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 2,16
Uafgjort 3,55
Kroatien 3,90
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,37
Under 2,5 1,72
Odds på Danmark - Kroatien: Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,00
Målscorerodds på Danmark - Kroatien Højeste odds Bookmaker
Andreas Cornelius scorer 2,85
Martin Braithwaite scorer 3,45
Andrej Kramaric scorer 3,70
Luka Modric scorer 4,90
Josip Brekalo scorer 5,10
Pierre-Emile Højbjerg scorer 7,00

Odds på Danmark - Kroatien er senest opdateret tirsdag den 7. juni klokken 12.52.

Spil på Danmark - Kroatien hos Mr Green

Som det kan ses herover, har bookmakerne størst tiltro til Kasper Hjulmands tropper i fredagens kamp. Du kan få odds 2,16 hos Marathonbet på dansk sejr, mens en kroatisk af slagsen giver odds 3,90 hos Betfair Sportsbook.

Der er intet spilforslag på Danmark - Kroatien her på BetXpert lige nu, men hvis du er interesseret i at læse spilforslag fra vores ekspertpanel, kan du læse dem alle her.

BetXperts fodboldekspert Weberen fortæller dog, at han selv kommer til at smide lidt penge på over 2,5 mål. Mere om det længere nede. 

Weberen: "Gode forudsætninger for dansk sejr"

Til denne optakt har vi spurgt sitets fodboldekspert Weberen ind til fredagens opgør i Parken. En kamp, han selv skal overvære på stadion. Her tror han, at han får endnu en dansk sejr at se.

- Kroatien har nogle stærke individualister, men jeg er ikke skræmt på det danske holds vegne. Jeg tror nemlig, at det danske hold kan udfordre kroaterne på flere punkter. Især synes jeg, at Kroatien defensivt har nogle udfordringer, og så er det jo heller ikke, fordi de kroatiske spillere har haft store sæsoner for deres klubber med undtagelse af Modric selvfølgelig, siger Weberen og fortsætter:

- Jeg forventer faktisk, at de danske drenge har gode forudsætninger for en sejr. Det kan være svært at pege på en vinder, når man ikke kender startopstillingerne, og de kan være svære at gætte, eftersom både Kroatien og Danmark har roteret en del i deres seneste to Nations League-kampe, men skal jeg pege på en vinder, så må det blive Danmark, men X'et er også en god mulighed.

- Jeg kommer selv til at smide lidt penge på, at der kommer over 2,5 mål , da det er et interessant odds i min optik. Kroatien har brug for point i gruppen, og det kan give et målrigt opgør, lyder det fra Weberen. 

Bud på startopstillinger

Danmark: Schmeichel - Andersen, Nelsson, Vestergaard, Mæhle - Højbjerg, Delaney - Kristensen, Eriksen, Skov Olsen - Cornelius

Kroatien: Livakovic - Juranovic, Erlic, Vida, Barisic - Brozovic - Modric, Kovacic - Majer, Kramaric, Brekalo 

Som Weberen også nævner, er det svært at gætte startopstillinger til disse kampe korrekt. Måske Kasper Hjulmand vælger at give Andreas Cornelius startpladsen i denne kamp, da hverken Yussuf Poulsen eller Martin Braithwaite imponerede mod Østrig. Det gjorde Cornelius til gengæld mod Frankrig på Stade de France, hvor han stod for begge danske scoringer i 1-2-sejren. 

Måske vælger Hjulmand også at bringe Jens Stryger Larsen fra start mod Kroatien, da han jo som tidligere nævnt afgjorde kampen i Østrig med sit pragtmål. 

Det er første gang siden VM-ottendedelsfinalen for fire år siden, at Danmark og Kroatien skal spille mod hinanden. Dengang tabte Danmark som bekendt efter straffesparkskonkurrence, og kroaterne gik siden hen hele vejen til VM-finalen, som de tabte med 2-4 til Frankrig.