Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lørdag aften i Prag venter der det unge danske U21-landshold en stor udfordring, når arvefjenderne fra Sverige venter i EM-semifinalen.

Netop Sverige var modstanderen i danskernes sidste træningskamp før EM, hvor holdene spillede uafgjort 2-2 i en lige kamp, hvor de danske U21-drenge spillede i undertal i store dele af kampen efter en udvisning til Patrick Banggaard. Danske Spil* vurderer nu, at Danmark er favoritter til at gå i EM-finalen.

- Vi har Danmark som svage favoritter til at booke finalepladsen, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Sverige har primært fået succes på baggrund af et rigtig stærkt kollektiv, hvilket Danmark også lever højt på. I vores optik har Danmark derudover et store profiler i anfører Jannik Vestergaard, Pierre-Emile Højbjerg og Viktor Fischer, som alle kan være kampafgørende. Derfor tror vi på, Danmark går i EM-finalen, fortæller Peter Emmike.

Dansk succes og en plads i EM-finalen giver odds 1.65, mens en triumf til de blå-gule står til odds 2.10.

Det danske landshold har indtil videre imponeret i turneringen med sejre over både Tjekkiet og Serbien i gruppespillet, og førstepladsen i gruppe A har åbnet gode muligheder for ultimativ succes i den tjekkiske hovedstad.

- Danmark er vores næstfavorit til at vinde EM. Tyskland er stadig de store favoritter til EM-titlen, men med Danmarks favoritværdighed i semifinalen mod Sverige, tror vi nu mere på de danske drenge end på portugiserne, siger Peter Emmike.

Tror du på dansk EM-guld som i 1992 til det ”voksne” landshold, 4-dobler vi din indsats på Oddset. Tysk triumf kan pt. spilles til odds 2.10.

Se alle odds fra Danske Spil* på U21 EM her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international-ungdom/em-u21

EM U21 – Vinder:

Tyskland                                                 odds 2.10

Danmark                                                odds 4.00

Portugal                                                  odds 4.50

Sverige                                                   odds 6.00

Danmark kommer i Top 2                         odds 1.65

Danmark kommer ikke i Top 2                  odds 2.10