Det danske landshold er under pres, hvis målet om kvalifikation til VM 2018 skal indfries. Danmark – Kazakhstan fredag aften i Parken er derfor en must win-kamp for Hareides tropper. Vi har samlet alle bookmakernes bedste odds på kampen til dig.


Det danske landshold har i den grad ryggen mod muren i kampen for at komme med til VM-slutrunden i 2018.


To nederlag i den seneste landsholdsrunde har efterladt Danmark i en skidt position i deres VM-kvalifikationspulje med fire point op til holdene på gruppens første- og andenplads efter blot tre kampe.

Hvis Åge Hareides landshold ikke skal hægtes helt af i kampen om VM-billetterne, er der derfor kun én ting, der tæller, når Danmark - Kazakhstan bliver fløjtet op fredag 11. november kl. 20.45 i Parken: dansk sejr.

I denne artikel kigger vi på odds på opgøret. Vi også ser på bookmakernes vurdering af Danmarks chance for at kvalificere sig til VM 2018 og hvem, der kommer til at stå med VM-trofæet i hænderne i sommeren 2018.

Bookmakerne: Danmark slår Kazakhstan

Bookmakerne er ikke i tvivl. Danmark er klare favoritter til at slå Kazakhstan. Danmark fås helt ned til 1,25-1,29, hvor Scandic Bookmakers og Jetbull i øjeblikket er dem, der leverer de højeste odds.
Markedet på kampen er stadig ungt, så der vil unægteligt ske ændringer i oddset, når flere indskud kommer på banen. Det ændrer dog ikke på, at Danmark er store favoritter til at nuppe de tre point i opgøret. 
Danmark - Kazakhstan, fredag d. 11. november 2016, kl. 20.45. VM-kvalifikation.
Danmark Uafgjort Kazakhstan
1,26 6,15 17,00
Unibet
NordicBet
Bet365

Klik på de blå oddsbokse for at komme direkte til bookmakerne. 

Dansk VM-deltagelse hænger i tynd tråd

Hvor bookmakerne ser optimistisk på Danmarks chancer for at slå Kazakhstan, ser det anderledes ud, når man spørger Danske Spil* om, hvorvidt Danmark kvalificerer sig til VM.

Her er tiltroen til det danske landshold mindre.

Du kan således få odds 3,50 på, at Christian Eriksen og co. får vendt skuden og booker en plads til VM-slutrunden i Rusland i 2018. Til gengæld får du kun odds 1,25, hvis de danske spillere må nøjes med at følge med i VM 2018 hjemme foran tv-skærmen.   

Danmark kvalificerer sig til VM?

Ja Nej
3,50 1,25
Danske Spil
Danske Spil

Vinder-væddemål: Tyskland genvinder VM-titlen

Selvom der stadig er næsten to år til VM finder sted, og ingen hold endnu har kvalificeret sig til slutrunden, er det allerede muligt at spille hos flere bookmakere på, hvem der vinder VM 2018.

De helt store oddsfavoritter til at løfte VM-trofæet er de regerende tyske verdensmestre, der i så fald vil være det første land siden Brasilien i 1962 til at genvinde VM-titlen.

Derfor kan det måske betale sig at kigge andetsteds hen, hvis man vil finde VM-vinderen. Vi har fundet odds på bookmakernes fem største favoritter til at vinde VM samt odds på en dansk VM-triumf.

Vinder

Bedste odds Bookmaker
Tyskland 6,00
Betfair Sportsbook
Argentina 9,00
Bet365
Brasilien 9,00
Bet365
Spanien 10,00
Danske Spil
Frankrig 11,00
Danske Spil
Danmark 201,00
Unibet