Sponsoreret indhold fra Danske Spil

EM står for døren, og Danske Spil* vurderer, at det danske kvindelandshold i bedste fald kan blande sig i top otte i turneringen.

Testkampene er ovre, og næste gang, håndboldkvinderne går på banen til en landskamp, er det alvor. EM-alvor.

Danmark har fået en blandet optakt til EM i Sverige, og det afspejler sig i oddsene på det danske hold, som i bedste fald kommer til at lande i top otte i turneringen. Det vurderer Danske Spils oddsansvarlige, Peter Emmike:

- Vi forventer, at Danmark kommer videre fra den indledende pulje, men mellemgruppen ser svær ud, og vi tror ikke, at Danmark klarer sig videre her fra, siger Peter Emmike.

Kommer Danmark videre fra den indledende pulje venter formentligt kampe mod Rumænien, Norge og Rusland - de to sidstnævnte er Danske Spils første- og andenfavorit til at vinde turneringen.

- Danmark mangler stjernestøv i forhold til konkurrenterne, og holdet mangler stadig at overbevise os om, at de kan holde et stabilt niveau over en turnering. DHF's målsætning hedder top otte, og vi tror højst, at holdet har potentialet til at snige sig med der, siger Peter Emmike.

Danske Spil* giver odds 2,10 på, at Danmark vinder Gruppe D, hvor holdet er i selskab med Ungarn, Montenegro og Tjekkiet. Spiludbyderen har odds 14,00 på, at Danmark vinder mellemrunde 2, mens oddset på Danmark som europamester er 20,00.

Holdet lægger ud mod Montenegro mandag den 5. december.

Se Danske Spils EM-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/international/em-(damer)