Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det danske ishockeylandshold startede deres VM-eventyr på bedste vis, da de slog de tyske OL-sølvmedaljevindere efter straffeslag. Canada, USA og Finland er favoritter til at ende i top 4 i grundspillet, som giver kvartfinaledeltagelse. Spørgsmålet er hvem der snupper den sidste kvartfinaleplads i Danmarks gruppe. Umiddelbart ligner det en duel mellem Norge og Danmark. Ifølge Danske Spil*, så er de danske ishockeydrenge favoritter til at vinde den kamp.   


- Vi tilbyder odds 1,75 på Danmark til at slå Norge, mens en sejr til nordmændene giver pengene 3,75 gange igen. Det danske ishockeylandshold skal også i kamp mod Finland, Letland og Sydkorea, men i forhold til at ende i grundspillets top 4, og dermed kvalificere sig til kvartfinalen, så vurderer vi at kampen mod Norge bliver altafgørende, udtaler oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter:

- Det var to uhyre vigtige point Danmark kæmpede sig til, da de slog Tyskland på straffeslag i deres åbningskamp. Tyskerne var en direkte konkurrent til fjerdepladsen, men uden én sejr ved VM, så har de mere eller mindre udspillet deres chancer. Vi tilbyder derfor odds 1,42 på, at se de rød-hvide faner i én af kvartfinalerne.

Jannik Hansen og Mikkel Bødker er de to seneste NHL-spillere, som bliver en del af den danske landsholdstrup, da deres klub, San Jose Sharks, blev slået ud af slutspillet. Ifølge Danske Spil*, så har det dog ikke umiddelbart indflydelse på Danmarks kvartfinale-chancer.

- Det er to fantastiske spillere, og de vil helt sikkert styrke holdet. Danmark har dog i forvejen en nærmest historisk stærk VM-trup, så selvom tilføjelsen af Hansen og Bødker er godt for holdet, så vurderer vi umiddelbart ikke, at det kommer til at afspejle sig i oddset, siger Peter Emmike.

Hvis du gerne vil spille på Danmarks VM-chancer, så kan du gøre det her.