Lørdag klokken 14.00 går det løs, når de danske håndboldherrer skal spille OL-finale mod Frankrig. BetXpert har fundet markedets bedste odds til Danmark - Frankrig.

Der er tale om et møde mellem de to store forhåndsfavoritter, når Danmark og Frankrig mødes i et tomt Yoyogi National Gymnasium i Tokyo lørdag eftermiddag. Seneste møde mellem de to ved et mesterskab var i VM-semifinalen tilbage i 2019. Dengang endte det med en overbevisende dansk sejr på 38-30. Det er naturligvis også en gentagelse af den seneste OL-finale, som Danmark vandt med 28-26 i Rio. Det er fjerde gang i træk, at Frankrig når frem til OL-finalen på herresiden. Som nævnt tabte de til Danmark i Rio, men i de to øvrige finaler vandt de guldet. I Beijing sejrede de mod Island, og i London slog de Sverige. 


Danmark spillede sig i finalen efter en lidt nervepirrende semifinale, hvor Spanien blev nedlagt med 27-23. Mikkel Hansen blev igen afgørende for Danmark med sine 12 mål i kampen. Dermed er han nu topscorer ved OL med hele 52 mål. Hans nærmeste konkurrent er holdkammeraten Mathias Gidsel, som er 12 mål efter Hansen. Ved OL i Rio scorede Mikkel Hansen 54 mål og blev nummer to på topscorerlisten. 

Få et 100-kroners live freebet til OL-finalen hos Onsidebetting

  • Gå til Onsidebetting.dk og log ind/opret konto
  • Spil 100 kroner på Danmark - Frankrig og/eller Egypten - Spanien (OL i herrehåndbold) 
  • Minimumodds er 1,70 
  • Få herefter et live freebet på 100 kroner til Danmark - Frankrig
  • Freebettet er kun gyldigt til live-spil på Danmark - Frankrig
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med tilbuddet

Hent tilbud hos Onsidebetting

OL i herrehåndbold: Odds på Danmark - Frankrig 

I nedenstående tabeller finder du de bedste odds på OL-finalen i herrehåndbold mellem Danmark og Frankrig. Der er kampstart lørdag eftermiddag klokken 14.00, og du kan se kampen direkte på DR1, DRTV og discovery+. 

Odds på Danmark - Frankrig (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,67
Uafgjort 9,00
Frankrig 3,10
Odds på Danmark - Frankrig (over/under antal mål) Højeste odds Bookmaker
Over 56,5 mål 1,57
Under 56,5 mål 2,40
Over 58,5 mål 1,92
Under 58,5 mål 1,91

Odds på OL-finalen mellem Danmark og Frankrig er senest opdateret torsdag den 5. august klokken 23.30. 

Spil på OL-finalen i herrehåndbold hos Bwin

Hvis du ligesom bookmakerne tror mest på dansk sejr i OL-finalen, kan du få odds 1,67 på de danske håndboldherrer hos Bwin*. Tror du mere på Frankrig

Som nævnt var Danmark ude i en hård kamp mod spanierne, hvor det først var til sidst, at Danmark trak fra. Det samme kampbillede var gældende for franskmændene i deres kamp mod Egypten. 

Frankrig fik alt andet end en ideel start, da egypterne efter en fænomenal start var foran med imponerende 5-1. Derefter vågnede sølvvinderne fra det seneste OL dog op, og det lykkedes at komme på omgangshøjde ved stillingen 7-7. 

Ved pausen var det dog fortsat helt lige mellem de to nationer. Her stod der nemlig 13-13. Frankrig førte derefter det meste af anden halvleg, men det var med Egypten som en konstant trussel frem til kampens slutning, hvor franskmændene fik kørt en 27-23-sejr hjem, da modstanderen måtte satse. 

Kan Mikkel Hansen skyde Danmark til tops? 

Som nævnt har Danmarks superstjerne Mikkel Hansen været en af denne slutrundes absolut største profiler. Med hele 12 af Danmarks 27 mål mod Spanien viste han, at Frankrig skal finde på noget helt særligt, hvis de skal stoppe den danske back. 

Der var en periode mod Spanien, hvor Spanien havde reduceret den danske føring til blot et mål. Her var Mikkel Hansen dog en af de spillere, som trådte i karakter. Han satte blandt andet et uhyre vigtigt straffekast ind, som var med til at hægte Spanien af. Derfor var Mikkel Hansen da heller ikke overraskende godt tilfreds med sin egen præstation, da han efter kampen udtalte sig til Ritzau ifølge TV 2 Sport

- Det var en af mine bedre kampe. Men generelt synes jeg, at vi turneringen igennem har været gode til at sætte hinanden i gode situationer. Det giver mulighed for større succesrate, lød det fra Mikkel Hansen efter kampen. 

Foruden Mikkel Hansen var der naturligvis også flere andre danske spillere som imponerede mod Spanien. En af disse var Niklas Landin i målet. 

Landin havde en stribe vitale redninger i det sidste kvarter, hvor Spanien ellers så småt var begyndt at true Danmark. Den 32-årige danske målvogter sluttede kampen med 12 redninger og en redningsprocent på flotte 38 procent. Danmark får brug for endnu en storkamp af Landin, hvis guldet igen skal havne hos de danske håndboldherrer. 

Bagspilleren Mathias Gidsel har sammen med Mikkel Hansen været de helt store oplevelser på det danske hold. Gidsel har i løbet af OL-turneringen scoret hele 35 mål på 45 skud. Spanien havde da også store problemer med at styre GOG-spilleren, som udviste stor tålmodighed til trods for, at den spanske defensiv gjorde alt for at stresse ham. 

Om det bliver Mikkel Hansen eller Nikola Karabatić, der får endnu en guldmedalje om halsen, kan du se fra klokken 14.00 på lørdag, hvor OL-finalen kastes i gang.