Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Manchester U - Olympiakos, 1-tal til 1,50
Ja Man Utd er i krise, men de er stadig et noget bedre hold end Olympiakos. Det her kan blive deres sidste vigtige kamp i denne sæson og deres motivation fejler næppe noget, de skal både forsøge at revanchere blamagen i weekenden og nederlaget til Olympiakos, hvor indsatsen også var pænt under niveau. Det ligger godt til Olympiakos mht at gå videre, men en hjemmesejr bør det blive til her.
Dortmund - Zenit St Petersburg, hvem vinder 1. halvleg? Dortmund til 1,75
En lidt ligegyldig kamp, hvor Dortmund fører 4-2 og Zenit næppe for alvor tror på miraklet. Siden 2-4-nederlaget har Zenit spillet uafgjort mod nedrykningskandidaterne Tomsk og tabt til CSKA, hvilket betyder at de er gået fra en delt 1. plads til en 2. plads med 3 point op og flere hold under sig lige i hælene. Efter den uafgjorte kamp fyrede klubben træner Spaletti, hvilket altså ikke gav nogen umiddelbar effekt. Ny træner Villas-Boas er ikke med i Tyskland. Tyskerne er alt for stærke for russerne og fjerner sandsynligvis den sidste lille spænding allerede i 1. halvleg.
Måljagt


Manchester U 1,2,3 - Olympiakos 0,1
De Røde Djævle skal op at score mindst 2 gange, men samtidig er det meget vigtigt at de ikke får nogen mål imod sig, for så bliver det for alvor op ad bakke.
Dortmund 1,3,4 - Zenit St Petersburg 0,1
Dortmund viser den tyske klasse igen mod de kriseramte russere, dog er det vigtigt at holde sig for øje at der ikke er det store på spil.
Motherwell 2,3,4 - Inverness 0,1,2
Motherwell er et glimrende hjemmehold, hvor de har scoret over 2 mål i snit. De får hele 3 spillere tilbage fra skader i forhold til sidste kamp for halvanden uge siden, hvor de ude spillede 3-3 med Hibernian. Inverness står uden sejr i deres 4 seneste og de spillede så sent som i søndags, hvor de efter forlænget og straffespark tabte til Aberdeen i den skotske Liga Cup-finale.