En Oddset-spiller kan vinde 1,5 millioner kroner, hvis Costa Rica fortsætter deres VM-succes og går hele vejen i Brasilien.

Med meriterende sejre over stormagter som Uruguay og Italien har Costa Rica taget alle med storm under VM i fodbold i Brasilien, hvor det lille mellemamerikanske land allerede er klar til 1/8-finalerne.

Costa Ricas succes er kommet bag på de fleste, men der var altså nogen, der troede på Christian Bolanos og Co. – også inden VM begyndte.

Danske Spil har således modtaget næsten 350 single-spil på Costa Rica som verdensmester. Et udfald der inden VM blev belønnet med odds 3.000.

- Vi står til at tabe 10 millioner kroner, hvis den helt utrolige sensation skulle indtræffe, og Costa Rica vinder verdensmesterskaberne. Costa Rica er lige nu det hold, der vil sikre Oddset-spillerne det største overskud som verdensmester, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil.

Særligt én Oddset-spiller må sidde med et ekstra bredt smil om munden. Der var nemlig enkelt Oddset-spiller, der satsede 500 kroner på en VM-triumf til Costa Rica til odds 3.000 på dagen, hvor VM begyndte.

Skulle det gå hen og ske, så venter der altså en kontant udbetaling på 1,5 millioner kroner.


- Det vil afgjort være den største VM-sensation til dato, hvis det lille mellemamerikanske land skulle gå hen og vinde VM. Men de har spillet fremragende og har helt fortjent slået nationer som Uruguay og Italien, så vi må jo nok erkende, at vi inden VM undervurderede Costa Ricas styrke. Det bliver dog stadig svært for dem at gå hele vejen, men hvis de tager førstepladsen i deres ellers stærkt besatte gruppe, så venter Elfensbenskysten formentlig i 1/8-finalen. Der vil de have gode chancer, og så står de altså pludselig i kvartfinalen, og så kan alt ske, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Costa Rica skal igen i ilden ved VM tirsdag aften, hvor de møder England, der allerede har udspillet deres rolle ved VM.

Sådan har Costa Ricas vinderodds udviklet sig:
Inden VM havde Danske Spil odds 3.000 på Costa Rica som verdensmester.
Ovenpå Costa Ricas overraskende sejr på 3-1 over Uruguay faldt oddset til 600.
Op til fredagens anden kamp var oddset faldet til 350, men efter på endnu en yderst overraskende sejr - denne gang over Italien – er Danske Spils vinderodds på Costa Rica nu nede i odds 60.