Copa América bliver afviklet fra 3. til 26. juni, og for første gang er USA valgt som værtsnation for turneringen, som er udvidet til hele 16 hold. Læs vores store optakt til denne specielle Copa América Centenario 2016, hvor Sydamerika-ekspert Frank Pilantra gennemgår landene og kommer med spilforslag og odds-oversigt.

Fodbold-natteravnene bliver forkælet med masser af lækre kampe, når vi ved sommerens unikke Copa América i Centenario-udgave skal have kåret kongerne af America.

Får vi argentinsk tango og brasiliansk samba, eller kan en af outsiderne overraske de to sydamerikanske giganter?

Nu tænker du måske nok, jamen havde vi ikke også en Copa América sidste år, og skulle den turnering ikke kun blive afviklet hvert 4. år? Og jo, det er helt korrekt, men der er nu en helt særlig anledning til at invitere til endnu fodboldfest netop i år.

Den første Copa América-turnering blev afviklet helt tilbage i 1916 og dermed er det jo præcis 100 år siden. Det skal fejres med manér, og det sydamerikanske fodboldforbund CONMEBOL gik derfor sammen med de central- og nordamerikanske kollegaer fra CONCACAF.

De besluttede at samarbejde om at danne denne ganske særlige Copa América Centenario 2016-turnering, hvor samtlige 10 sydamerikanske lande deltager, men som noget helt nyt får de selskab af 6 lande fra CONCACAF; udover værterne USA er det Mexico, Costa Rica, Jamaica, Panama og Haiti, som skal op imod de sydamerikanske nationer.

Denne ekstraordinære Centenario-turnering blev omdrejningspunkt i sidste års store FIFA-skandale, hvor adskillige topfolk fra både CONMEBOL og CONCACAF blev anholdt mistænkt for korruption.

Midt i alle disse FBI-aktioner og afsløringer af bestikkelse og hvidvaskning var der faktisk længe risiko for, at hele Copa América 2016 ville ende med at blive aflyst.

Men det lykkedes at få dette Centenario-projekt tilbage på ret kurs, og dermed er vi klar til at sparke gang i løjerne.

Bookmakerne: Nu er det Argentinas tur

Chile vandt turneringen sidste år efter straffesparkskonkurrence mod en flok skuffede argentinere.  Og Chile kommer også denne gang med stjerner som Alexis Sanchez og Arturo Vidal til at forsvare deres titel.

Men med Lionel Messi i frontlinien sammen med målkonger som Sergio Agüero og Gonzalo Higuaín har bookmakerne nu mest fidus til, at Argentina får revanché og de har placeret favoritværdigheden hos landstræner Gerardo Martinos mandskab.

Mest scorende hold: Argentina til odds 6,50 hos 888sport

Assistkongen Ángel Di María har masser af verdensstjerner at sigte efter i den argentinske super-offensiv med Lionel Messi, Sergio Agüero, Gonzalo Higuaín. De bør kunne bombe løs i en overkommelig gruppe og Argentina står med rigtig gode chancer for at blive det mest scorende mandskab.
Læs ekspertanalyse

Traditionen tro er Brasilien helt med fremme i favoritfeltet, men uden Neymar og Douglas Costa kan brasserne rigtig få svært ved at nå helt til tops, men måske andre brasilianske profiler træder i karakter og erstattte de to store offensive profiler.

Men kan USA eller måske Mexico nedkæmpe de sydamerikanske favoritter og erobre Copa América-trofæet?

Copa América 2016 Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Argentina 3,00
Danske Spil
Brasilien 6,00
Scandic Bookmakers
Chile 9,00 Tipico
Colombia 11,00
NordicBet
USA 11,00
Betfair Sportsbook
Uruguay 13,00 Bet365
Mexico 13,00 Betsafe
Ecuador 41,00 Unibet
Costa Rica 67,00 Bet365
Paraguay 67,00 Scandic Bookmakers
Peru 81,00
888sport
Venezuela 101 Bet365
Bolivia 201
Sportingbet
Panama 250 Danske Spil
Jamaica 501 Betfair Sportsbook
Haiti 1001 Betfair Sportsbook

Copa América-vinder: USA, Colombia eller Chile til odds 5,04 hos 888sport

Brugertip: Hold godt øje med angrebsivrige Chile, der har selvtillid efter sidste års triumf. Blandt outsiderne finder vi også de amerikanske værter, der har et rutineret hold og hjemmebanefordelen kan måske bære dem langt. Colombia har virkelig en spændende trup med Carlos Bacca og James Rodríguez. Flot odds for denne trio i en kombination.

Læs brugeranalyse fra FredeHP

Party in the United States of America

Det blev såmænd USA, der vandt slaget om at blive værtsnation, og der er høje forventninger om, at fodboldfeberen igen vil brede sig hos amerikanerne, som vi så under VM-slutrunden tilbage i 1994.

Der har været godt gang i billetsalget og forhåbninger om fyldte godt op på lægterne, når der bliver dækket op til den helt store fodboldfest på de imponerende amerikanske stadions.

Og Copa América-karavanen kommer godt rundt i det amerikanske landskab med 10 værtsbyer og vi kan se frem til at følge opgørene på f.eks Soldier Field i Chicago, legendariske Rose Bowl i Los Angeles, mens MetLife Stadium i New Jersey får æren af at afholde finalekampen den 26. juni.

Men inden vi når til finalen, skal vi have sat gang i et meget spændende gruppespil, så lad os se nærmere på de 4 grupper. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til slutspillet.

Mexico vinder Gruppe C til odds 2,30 hos Sportingbet

Mexico kommer med en stærk A-kæde til Copa América og kan forvente god opbakning på de amerikanske stadions. Uruguay er bookmakernes gruppefavorit, men Luis Suarez er skadet og bliver næppe klar til gruppekampene, hvilket Mexico måske kan udnytte til at snuppe førstepladsen i gruppen.
Læs ekspertanalyse

Gruppe-oversigt

GRUPPE A Bedste odds Bookmaker
USA 2,50 Unibet
Colombia 2,60 Betsafe
Costa Rica 9,00 Betfair Sportsbook
Paraguay 10,00 NordicBet
GRUPPE B Bedste odds Bookmaker
Brasilien 1,40 Scandic Bookmakers
Ecuador 5,50 Tipico
Peru 10,00 888sport
Haiti 80,00
Betsafe
GRUPPE C
Bedste odds Bookmaker
Uruguay 2,10 Sportingbet
Mexico 2,37 Betfair Sportsbook
Venezuela 12,00 Betsafe
Jamaica 21,00 Betfair Sportsbook

GRUPPE D

Bedste odds Bookmaker
Argentina 1,60
Tipico
Chile 2,75 Unibet
Panama 26,00 Bet365
Bolivia 40,00 Betsafe

Gruppe A: Costa Rica kan overraske

USA

Det er et af de helt store, åbne spørgsmål om USA kan slå til på hjemmebane. Landstræner Jürgen Klinsmann hiver fat i veteraner som Clint Dempsey, Michael Bradley, Kyle Beckerman og Jermaine Jones for at klare sig igennem gruppespillet.

En af de mere spændende navne i truppen er den blot 17-årige angriber Christian Pulisic fra Dortmund, og det er måske også på tide at prøve noget nyt i den amerikanske lejr.

USA kommer nemlig med ret blandede resultater i bagagen. Klinsmann førte USA frem til ottendelsfinalerne ved VM2014, hvor de blev elimineret af Belgien. Sidste års Gold Cup blev ikke den store succes med nederlag til Jamaica og Panama.

Danmark tog sidste år en 3-2 sejr over amerikanerne i en venskabskamp.

Men i de seneste testkampe har USA vist bedre form og besejret både Puerto Rico, Ecuador og senest Bolivia.

Forventet startopstiling:

Guzan; Besler, Brooks, Cameron, Yedlin; Beckerman, Bradley, Bedoya; Wood, Dempsey, Zardes.

Markante fravær: 

Tim Chandler, DaMarcus Beasley, Jozy Altidore og Aron Jóhannsson.

COLOMBIA

Efter en lovende indsats ved VM i Brasilien var der høje forventninger til Colombia op til sidste års Copa América. Men colombianerne kom aldrig op i tempo og blev elimineret allerede i kvartfinalerne efter kun at have scoret 1 mål i de 4 kampe.

Colombia har også vist svingende præstationer i den sydamerikanske VM-kvalifikation, og denne gang kommer landstræner José Pékerman uden flere af de største offensive stjerner.

Det må også bekymre, at James Rodríguez har meget svært ved at få spilletid hos Real Madrid. Der er dog fortsat stor kvalitet i truppen med Arsenal-keeper David Ospina som sikker skanse foran et hårdt spillende forsvar.

Forventet startopstiling:

Ospina; Arias, J.Murillo, Zapata, Fabra; Cardona, Sánchez, Rodríguez, Cuadrado; Bacca, D.Moreno.

Markante fravær: 

Óscar Murillo, Fredy Guarín, Abel Aguilar, Juan Quintero, Adrián Ramos, Jackson Martínez, Teófilo Gutiérrez og Radamel Falcao.

COSTA RICA

Stjernekeeperen Keylor Navas har måtte melde fra i sidste øjeblik pga. en skade, og det er en ret markant svækkelse. Så offensiven må tage over og den unge Arsenal-angriber Joel Campbell skal føre Costa Rica videre fra denne gruppe.

Det ligner en offensiv taktik fra landstræner Ramírez, der også har både Bryan Ruiz og eks-FCK´eren Christian Bolaños, der nu spiller for MLS-mandskabet Vancouver Whitecaps. Og så har Costa Rica jo også FC Midtjylland-angriberen Marcos Ureña, som nok starter på bænken efter en svag sæson i Superligaen.

Costa Rica nåede frem til kvartfinalen ved sidste års Gold Cup, hvor de først i den forlængede spilletid måtte se Mexico løbe med sejren.

Hold øje med Costa Rica; de kan snyde gruppefavoritterne USA og Colombia.

Forventet startopstiling:

Pemberton; Gamboa, Umana, Duarte, Acosta, Oviedo; Borges, Campbell, Bolanos, Ruiz; Saborio.

Markante fravær:

Júnior Díaz, Roy Miller, Giancarlo González, José Miguel Cubero og Mayron George.

PARAGUAY

Det er ikke helt til at vide, hvor vi har Paraguay. De endte skandaløst som bundprop i den sydamerikanske VM-kvalifikation op til VM2014, men så eliminerede de Brasilien i kvartfinalen ved sidste års Copa América. Blot for derefter at tabe semifinalen med hele 6-1 til Argentina.

Så det er et meget ustabilt paraguayansk mandskab, der tager til USA; og endda uden en række af de erfarne landsholdsprofiler.

Det kan så give plads til unge Derlis González og Dario Lezcano, der forventes at komme til at dominere den paraguayanske spillestil.

De er ikke uden chancer, men det vil dog være overraskende, hvis det lykkes Paraguay at gå videre fra gruppespillet.

Forventet startopstiling:

Villar; Da Silva, Valdez, Gómez, Samudio; Ortiz, Romero, Benítez, González; Lezcano, Nelson Valdez.

Markante fravær:

Pablo Aguilar, Víctor Cáceres, Néstor Ortigoza, Roque Santa Cruz, Lucas Barrios, Óscar Cardozo og Federico Santander.

Gruppe B: Brasilianske problemer

BRASILIEN

Sommerens fokus er på OL-turneringen, og derfor er superstjernen Neymar ikke med i den brasilianske lejr. Landstræner Dunga er kynisk og resultatorienteret, men det lader til at han vælger at eksperimentere lidt ved dette Copa América.

Dunga foretog en større udrensning i truppen, og der er byttet ud på stort set samtlige positioner i forhold til VM2014-holdet. Kun 8 spillere fra Copa América 2015-hold er også udtaget til denne USA-tur, og det skader selvfølgelig stabiliteten.

Dunga kører en meget krævende stil med fokus på de defensive pligter. Backene får ikke lov til at blive for offensive og fløjene, sandsynligvis Willian og Coutinho, skal bidrage med stort løbearbejde.

Det ser dog ud, at der er optræk til en række udfordringer for Brasilien. Der mangler en klasseangriber i boksen og alt offensivt plejer at skulle komme fra Neymar. I den sydamerikanske VM-kvalifikation har brasserne kun hentet 2 sejre i de 6 kval-runder, og de virker ret skøbelige.

Uden Neymar i spillerbussen til Copa América-kampene virker Brasilien voldsomt overvurderet af bookmakerne, men man skal bestemt ikke afskrive det brasilianske mandskab, der pludselig kan få gang i samba-bolden.

Forventet startopstiling:

Alisson; Dani Alves, Gil, Miranda, Filipe Luis; Casemiro, Elias, Renato Augusto; Phillippe Coutinho, Willian, Jonas.

Markante fravær:

David Luiz, Thiago Silva, Neymar, Douglas Costa, Marcelo, Oscar, Roberto Firmino og Ricardo Oliveira.

Opdatering: Reservekeeper Ederson fra Benfica samt Barcelona-spilleren Rafinha måtte begge forlade den brasilianske landsholdslejr med skader og i stedet er målmand Marcelo Grohe og Lucas Moura fra PSG blevet indkaldt.

Også Luiz Gustavo har forladt den brasilianske lejr og istedet er Walace fra Grêmio blevet hasteindkaldt.

ECUADOR

Tidligere var Ecuador kendt for at være uovervindelige hjemme i den iltfattige luft på hjemmebanen i Quito, men ganske overkommelige på udebane. Men Ecuador har rykket sig gevaldigt og de er nu et godt bud på et af de hold, der kan overraske og nå langt i turneringen.

En outsider til titlen som Copa América-topscorer kunne være den kvikke angriber Miller Bolaños, der kan blive yderst giftig i boksen på et underholdende og offensivt Ecuador-mandskab.

Ved sidste års Copa América blev Ecuador elimineret allerede i gruppespillet, men de har fået en forrygende start på den sydamerikanske VM-kvalifikation, bl.a hentede de en 2-0 sejr i Buenos Aires over Argentina.

Der mangler nok lige et par individualister til at afgøre de tætte kampe, men Ecuador kan måske udfordre Brasilien i kampen om gruppens førsteplads.

Forventet startopstiling:

Domínguez; Paredes, Erazo, Achillier, Ramírez; Noboa, Montero, Mena, A.Valencia; Bolaños, E.Valencia.

Markante fravær:

Jorge Guagua, Segundo Castillo, Renato Ibarra og Felipe Caicedo.

PERU

Tidligere har Peru kunne sende den erfarne trio Claudio Pizarro, Jefferson Farfán og Juan Manuel Vargas i aktion, men landstræner Ricardo Gareca har denne gang valgt ikke udtaget disse veteran-trekløver.

Dermed må Paolo Guerrero kæmpe alene i front, og det er et ret profilfattigt peruviansk mandskab, der som regel er stærkest hjemme i Lima.

Det har dog givet plads til en række unge spillere, og måske får talenter som Renato Tapia fra Feyenoord og Luiz da Silva fra Ajax deres internationale gennembrud.

Det vil være en overraskelse, hvis Peru når videre fra denne gruppe.

Forventet startopstiling:

Gallese; Revoredo, Ramos, Rodriguez, Céspedes; Yotún, Cueva, da Silva, Ruidiaz, Benavente; Guerrero.

Markante fravær:

Luis Advíncula, Carlos Zambrano, Juan Manuel Vargas, Claudio Pizarro og Jefferson Farfán.

HAITI

Der lader ikke til at være ret mange stjernespillere at trække ud af den beskedne Haiti-trup. De levnes godt nok heller ikke mange chancer af bookmakerne, der har dem som storfavoritter til at slutte på gruppens sidsteplads.

Mest af alt skal Haiti nok betragte de tre gruppekampe som en stor oplevelse for spillerne.

De blev elimineret af sidste års Gold Cup af Jamaica, og det går som sådan heller ikke videre prangende for Haiti i VM-kvalifikationen. Efter 4 kval-kampe har Haiti endnu ikke scoret, men fik dog deres første point med 0-0 hjemme mod Panama.

Haiti kvalificerede sig til Copa América via en play off-sejr på 1-0 over Trinidad&Tobago. 

Forventet startopstiling:

Placide; Goreaux, Genevois, Jérôme, Jaggy; Hillaíre, Lafrance, Marcelin, Nazon; Guerrier, Louis.

Markante fravær:

Jean-Jacques Pierre og Frantz Bertin.

Scorer færreste mål: Haiti til odds 3,00 hos Betsafe

Der er ikke de store forventninger til Haiti, der er massive underdogs i samtlige 3 gruppekampe. Der mangler offensive profiler til at udfordre og Haiti har i deres seneste kampe haft vanskeligt ved at finde vej til netmaskerne. Det kan blive tæt, men værdien peger på Haiti som det mindst scorende mandskab i turneringen.
Læs ekspertanalyse

Gruppe C: Åben kamp om førstepladsen

URUGUAY

Er tiden ved at løbe fra denne Uruguay-generation, der vel toppede ved VM2010 og med Copa América2011-triumfen?

Det er en yderst sammenspillet trup, der kender spillestilen under landstræner Óscar Tabárez. Forsvarsstyrmand Diego Godín har været igennem en lang sæson for Atletico Madrid og fortjente vel egentlig en lang sommerferie.

Men Tabárez har samlet en flok fightere, der skal bevise, at der stadig er benzin i tanken hos de rutinerede uruguayanske profiler.

Det kana blive afgørende for Uruguays chancer, om Luis Suarez når at blive kampklar til turneringen. Barca-målslugeren blev skadet i Copa del Rey-finalen, og meldingerne går på, at han må sidde over i gruppespillet, men håber at blive klar til slutspillet.

Problemet for Uruguay er, at der ikke rigtig er så mange nye stortalenter til at aflaste de gamle landsholdskrigere. Et af lyspunkterne er dog Godíns forsvarsmakker José María Giménez, mens angriber Diego Rolan endnu mangler gennembruddet i landsholdstrøjen.

Uruguay satser på et stærkt kollektiv og så selvfølgelig Cavani i front. De er kommet fantastisk fra start i den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor de indtager 1.pladsen med kurs mod Rusland i 2018.

Forventet startopstiling:

Muslera; M.Pereira, Godín, Giménez, A.Pereira; Sánchez, Arévalo Ríos, Vecino, Lodeiro; Suárez (Rolan), Cavani.

Markante fravær:

Martín Cáceres, Sebastián Coates og Guillermo Varela.

MEXICO

Tidligere har Mexico sendt deres U23-mandskab afsted til Copa América og sparet A-landsholdet til Gold Cup, men denne gang kommer landstræner i stærkeste opstilling.

Og Mexico kommer med selvtilliden i orden. De er ubesejrede i deres seneste 18 kampe og har ikke indkasseret mål i deres seneste 7 kampe. De vandt sidste års Gold Cup og har også gjort rent bord i VM-kvalifikationen med 4 sejre i træk.

Mexico-spillerne kan forvente rigtig god opbakning fra de ellevilde El Tri-fans på de amerikanske stadions, og med en bred trup kan mexicanerne blive svære at slå ud.

Det svage punkt på holdet må være forsvarsveteranen Rafael Márquez, der har rundet de 37 år og kan blive udfordret på hurtighed.

Forventet startopstiling:

Ochoa; Torres Nilo, Márquez, Moreno, Molina; Pena, Guardado, Duenas, Aquino; Hernández, Peralta.

Markante fravær:

Francisco Rodríguez, Jonathan dos Santos, Giovani dos Santos og Carlos Vela.

VENEZUELA

Det er gået helt skævt for Venezuela, der ellers var på rette spor med flotte præstationer ved Copa América2011, hvor de nåede til semifinalerne.

Venezuela sluttede på sidstepladsen ved sidste års Copa América og efter 6 VM kval-kampe indtager Venezuela igen sidstepladsen med kun et enkelt point.

Med en ganske fornuftigt midtbane anført af Tomás Rincón og med den stærke Salomon Rondón i front burde der ikke være de store bekymringer for at Venezuela falder igennem. Men der mangler generel kvalitet og især defensiven virker sårbar.

Forventet startopstiling:

Contreras; González, Àngel, Vizcarrondo, Rosales; Rincón, Figuera, Guerra, Seijas; Rondón, Martínez.

Markante fravær:

Gabriel Cichero, César González, Juan Arango, Nicolás Fedor.

JAMAICA

Trods 0 point og 0 scorede mål, klarede Jamaica det faktisk over forventning ved sidste års Copa América. The Reggae Boyz var specielt inviterede gæster som forsvarende Caribbean Cup-mestre og slap med tre 0-1 nederlag i en svær gruppe med Argentina, Uruguay og Paraguay.

Med Leicester-forsvareren Wes Morgan og Brøndby´s midtbanekriger Rodolph Austin må vi også denne gang forvente, at Jamaica vil kæmpe til sidste fløjt og jagte deres første Copa América-point.

Der er optimisme hos Jamaica, der nåede helt frem til sidste års Gold Cup-finale, hvor Mexico dog tog en 3-1 sejr, og i seneste testkamp snuppede Jamaica en sensationel 2-1 udesejr over Chile.

Forventet startopstiling:

Kerr; Watson, Mariappa, Morgan, Taylor, Lawrance; McCleary, Austin, Williamson; Barnes, Dawkins.

Markante fravær:

Demar Phillips og Darren Mattocks.

Gruppe D: Argentinsk dominans

ARGENTINA

Argentina har ikke vundet Copa America siden 1993, og der må efterhånden være desperation hos dette argentinske superhold har været så tæt på guldmedaljer med bitre nederlag ved VM2014 og sidste års Copa América.

Argentina må igen tage favoritværdigheden til sig, da de kan fremvise en stjernebesat trup. Landstræner Martino vader i verdensklasse-angribere og har således valgt at se helt bort fra både Tevez og Dybala.

Det kan ellers blive nødvendigt med skarpe angrebsreserver, da Lionel Messi måtte udgå med en skade i seneste testkamp. Barca-stjernen har desuden en trist skattesag til at forstyrre forberedelserne, og er Messi ikke på toppen, så kan Argentina igen rende ind i en skuffende slutrunde.

Vi får noget af et brag allerede i første gruppekamp, der er en gentagelse af sidste års finale mellem Chile og Argentina. Og her kan argentinerne jo vise os, at de er klar til endelig at ende øverst på medaljeskamlen.

Forventet startopstiling:

Romero; Mercado, Otamendi, Ramiro Funes Mori, Rojo; Biglia, Mascherano, Banega; Messi, Higuaín, Di María.

Markante fravær:

Pablo Zabaleta, Ezequiel Garay, Carlos Tevez og Paulo Dybala.

CHILE

Chile er kendt for en kontant spillestil, og de benytter gerne de lidt mere ufine tricks for at hive sejren i land. På den anden kan Chile også henrykke os med aggressivt angrebsfodbold med 90 hæsblæsende minutter i et højt pres, hurtige kombinationer og direkte spil.

Siden Copa América-titlen sidste år har Chile dog mistet succestræneren Jorge Sampaoli, der ikke kunne enes med fodboldforbundet. Den nye landstræner Juan Antonio Pizzi holder dog fast i taktikken inspireret af den tidligere chilenske landstræner Marcelo Bielsa.

Det er dog som om noget af magien er gået af dette chilenske hold. De tabte senest hjemme til Jamaica og de har også været ustabile i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Chile bør gå sikkert videre fra gruppespillet og hvis Arturo Vidal og Alexis Sanchez så rammer topniveauet, så kan de godt finde på at tage Centenario-trofæet med tilbage til Santiago.

Forventet startopstiling:

Bravo; Isla, Medel, Jara, Beausejour; Aránguiz, Vidal, Diaz; Orellana, Pinilla, Sánchez.

Markante fravær:

Jorge Valdivia, Mark González og Esteban Paredes.

Opdateret: Midtbaneprofilen Matías Fernández fra Fiorentina har forladt den chilenske lejr med en skade.

PANAMA

Hvordan kan man vinde bronzemedaljer uden at vinde én eneste kamp i hele turneringen. Det lykkedes for Panama ved Gold Cup-turneringen sidste år, hvor Panama fik uafgjort 1-1 i samtlige 6 kampe. De blev elimineret af Mexico i semifinalen, der i den forlængede spilletid fik scoret til 2-1. Bronzekampen mod endte naturligvis også 1-1, men efter straffesparkskonkurrence kunne Panama juble over at få et sæt medaljer efter det noget spøjse forløb.

Det er et halvt old boys-hold som Panama sender til USA med mere end en håndfuld spillere midt i 30´erne. Det sætter selvfølgelig nogle begræsninger i spillestilen og vi skal nok ikke forvente, at Panama vil skrue tempoet i vejret i deres kampe.

Men det er jo et godt sammenspillet mandskab og med de snu veteraner Blas Pérez og Luis Tejada i front kan vi måske igen opleve nogle tætte opgør.

Panama måtte igennem play off-kamp mod Cuba for at kvalificere sig til Copa América.

Forventet startopstiling:

Penedo; Baloy, Cummings, Machado, L.Henriquez; Gómez, Cooper, Henriquez, Quintero; Pérez, Tejada.

Markante fravær:

Román Torres, Ismael Díaz.

BOLIVIA

Det er svært at finde lyspunkterne og selv hvis man roder ganske længe rundt i den bolivianske landsholdstrup, så dukker der altså ikke noget nævneværdigt op.

Bolivia bør respekteres hjemme i La Paz, men ellers er der langt mellem de gode præstationer. De har tabt 5 af deres 6 VM-kvalkampe og rendte ind i et 0-4 nederlag til USA i den seneste testkamp. Så det ser altså umiddelbart rigtig svært ud.

Bolivia var jo rent faktisk lidt i samme situation op til sidste års Copa América, hvor de alligevel formåede at gå videre fra gruppespillet. Denne gang må de dog undvære den tidligere anfører Ronald Raldes, der har lagt landsholdsstøvlerne på hylden.

Bolivia indleder med at møde Panama i et opgør som de vel skal vinde for at turde håbe på at enten Chile eller Argentina kollapser.

Forventet startopstiling:

Viscarra; Bejarano, Eguino, Cabrera, Gutierrez; Saucedo, Smedberg-Dalence, Melean, Campos; Anez, Duk.

Markante fravær:

Rudy Cardozo, Samuel Galindo, Pablo Escobar og Marcelo Moreno.