Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Julen Lopetegui ligner en færdig mand i Real Madrid efter weekendens nederlag til Levante. Ifølge Danske Spil*, så er Antonio Conte storfavorit til at få trænerposten.

- Vi har odds 1,60 på Antonio Conte til at være træner i Real Madrid per d. 1. februar 2019. Den næststørste favorit er Santiago Solari til odds 2,75. Chancevurderingen i procenter hedder ca. 65/35 i Contes favør, udtaler Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:


- Flere medier er enige i, at Lopetegui er færdig i den spanske hovedstadsklub. Real Madrid har lidt fire nederlag i de sidste fem kampe. Hvad værre måske er, så spillede de 465 minutter uden at score ét mål, før Marcelo hamrede den i nettaget mod Levante i 1-2 nederlaget.


- Real Madrids træner for B-holdet,
Santiago Solari, er også en mulig kandidat. Solari ligner dog mere en midlertidig løsning, da han ikke har den store trænererfaring, og endnu ikke har stået i spidsen for en A-trup, siger Peter Emmike.


- Antonio Conte har derimod bevist, at han er en rigtig dygtig træner. Han har vundet tre mesterskaber i Juventus, og i hans to år i Chelsea vandt han Premier League og FA Cuppen. Der er dog stadig nogle kontraktuelle problemer med Chelsea, men mon ikke Real Madrid kan være med til at løse dem.


- Med de trænere som er tilgængelige, så vurderer vi altså, at Antonio Conte er den mest sandsynlige træner i Real Madrid per d. 1. februar 2019, afslutter Peter Emmike.


Vil du spille på, hvem der er træner i Real Madrid per d. 1. februar 2019? Gør det her.