Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lopetegui er blev fyret som træner i Real Madrid, og ifølge Danske Spil, så bliver det enten Conte eller Solari som overtager spanierens job.


- Der er odds 1,75 på på Antonio Conte og odds 2,25 på Solari til at være træner i Real Madrid pr. d. 1. februar 2019. De er vores klare favoritter. Chancevurderingen i procenter lyder ca. 55 kontra 45, fortæller oddssætter hos Danske Spil, Jeppe Dupont og fortsætter.


- Conte er favorit, da han er en af de mest kompetente trænere, som er ledig på markedet.
Han har vundet tre mesterskaber i Juventus, og i hans to år i Chelsea vandt han Premier League og FA Cuppen.


- Årsagen til at Solari også er storfavorit skal ses i lyset af flere faktorer. Først og fremmest, så er han klubbens midlertidige træner lige nu, men flere medier har også skrevet, at der er nogle Real-spillere som er knap så begejstrede for tanken om Conte som cheftræner. Ramos har nemlig udtalt, at en træners mandskabsbehandling er vigtigere end et fyldt trofæskab. Den bemærkning skulle eftersignende være rettet mod Conte. Real Madrid er også blevet sat i forbindelse med Hazard, og hvis de ønsker ham, så ville en ansættelse af Conte være knap så klogt, da deres forhold er temmelig anstrengt.


- Vi er temmelig overbeviste om, at det enten er Conte eller Solari som er træner i klubben per d. 1. februar 2019, men meget kan nå at ændre sig den næste stykke tid, afslutter Jeppe Dupont.