Det lignede ikke den nemmeste kamp at oddse på, men brugertipper CDbjerg havde et par fantastiske fiduser i ærmet til Nigerias storsejr over Tahiti...

Vi har heldigvis fået en ganske livlig start på Confederations Cup, hvor stjernespillerne har imponeret med flere flotte scoringer i nogle underholdende kampe. Brassernes Neymar åbnede festen med et drømmemål mod Japan, inden en frisparksperle fra Pirlo og en sen scoring fra Balotelli gav Italien en 2-1 sejr over Mexico.

Herefter overtog Spanien showet med ren opvisningstil i tiki-taka mod Uruguay. Specielt frispilningen fra Fàbregas til Soldados 2-0 mål var verdensklasse. Luis Suarez lukkede festen med en kopi af Pirlos scoring direkte på frispark.

NIGERIANSK MÅLSHOW MOD CHANCELØSE TAHITI

Mandagens kamp mellem Tahiti og Nigeria havde måske ikke den store sportslige værdi, da der var for stor klasseforskel på de to mandskaber.

Det havde vores dygtige bruger CDbjerg luret og anbefalede i forum Nigeria -4 asian til odds 3.90. Han var også hurtig ved havelågen, da det kom frem, at Nigeria stillede med angriberen Nnamdi Oduamadi i front. Det kastede anbefalinger på både odds 9.50 for 2 mål fra Oduamadi, samt et langskud med odds 41 for det bliver til et hattrick.

Efter 75 minutter kunne Oduamadi sætte sit trejde mål i netmaskerne, og da Echiejile kort efter scorer til slutresultatet 6-1 gik alle CDbjergs anbefalinger hjem. Fantastisk flot set, og det bliver spændende at følge disse amatørspillere fra Tahiti mod Spanien og Uruguay.

De fejrede ihvertfald scoringen til 3-1, som havde de vundet verdensmesterskabet, og der var da også stor sympati og bifald fra lægterne til Tahiti-spillerne. 

Bedst af hele er, at vi er kun lige gået igang med Confederations Cup, og i morgen er der såmænd friske odds fra bookmakerne, når de brasilianske værter står overfor Mexico, mens Italien møder Japan.

KOMMENDE CONFEDERATIONS KAMPE

19/6 Brasilien - Mexico

19/6 Italien - Japan 

20/6 Spanien - Tahiti

20/6 Uruguay - Nigeria