Endnu en bookmaker gør nu sin entre på det danske marked: ComeOn* slår dørene op for danske spillere, og den svenske bookmaker har store forventninger.

Opret konto hos ComeOn nu

"Vi er virkelig glade for at kunne tilbyde www.comeon*.com til danske spillere. Vi har et stærkt dansk hold, som ikke kan vente med at komme i gang, og vi har store ting på vej," siger ComeOns CEO, Lahcene Merzoug i en pressemeddelelse.

I forbindelse med launchen afholder vi i samarbejde med ComeOn* en eksklusiv konkurrence kun for BetXpert-brugere, der opretter sig hos bookmakeren inden mandag aften. 

Sådan får du din ComeOn* bonus

  1. Gå til ComeOn.dk
  2. Klik på "Opret konto" 
  3. Indbetal mindst 100 kroner
  4. Få 100 % op til 1.000 kroner + 25 freespins til Starburst i bonus

Eksklusiv BetXpert-konkurrence

Alle der opretter sig hos ComeOn* gennem BetXpert inden mandag aften, har muligheden for at deltage i en eksklusiv konkurrence om en række ekstrabets hos ComeOn*

Vi har i denne weekend syv ekstrabets på højkant, som vi deler ud til nogle af vores heldige brugere. Alt du skal gøre for at vinde et af de syv ekstrabets er at oprette en konto hos ComeOn* og så gætte på resultatet og tidspunkt for første mål i mandagens Premier League-kamp mellem West Ham og Arsenal.

ComeOn* giver den spiller, der kommer tættest på det rigtige svar et ekstrabet på 200 kroner. Den, der kommer næsttættest på får et ekstrabet på 100 kroner, imens nummer tre får ekstrabet på 50 kroner. Derudover trækker vi lod om fire ekstrabet på 25 kroner blandt alle, der deltager i konkurrencen. 

Gætter ingen det rigtige resultat, bliver der trukket om alle ekstrabets. 

Opret din konto hos ComeOn nu

Stor håndboldkampagne under VM for kvinder

Under VM i kvindehåndbold giver ComeOn* alle spillere mulighed for at hente hele 5.000 point til deres bonusbar. Det er point nok til for eksempel at få et ekstrabet på 100 kroner. 

Alt man skal gøre for at få de 5.000 point er at tilmelde sig bookmakerens VM-kampagne og så spille mindst 200 kroner til odds 1,80 eller højere på en af Danmarks kampe ved slutrunden. 

Du kan tilmelde dig eller læse mere om ComeOns VM-kampagne her.