Sponsoreret indhold fra Danske Spil


NFL-ugen begyndte med en pæn overraskelse. San Diego Chargers vandt hjemme over Denver Broncos, der nu har tabt to i træk. Chargers kunne faktisk uden problemer være ubesejrede på nuværende tidspunkt, men har smidt fire kampe væk på trods af store føringer. Torsdag nat dansk tid holdt de fast (selvom det hårdt holdt) og slog de forsvarende mestre med 21-13. I denne uge vil jeg give dig endnu en pæn stor overraskelse med et flot odds som følge.

Money in the bank
Buffalo Bills fyrede deres offensive koordinator for tre uger siden og de har vundet alle tre kampe uden ham. Angrebet ser bedre ud, men interessant nok, så gør forsvaret også. Rex Ryan har sine tropper på rette vej, og lige nu virker playoffs ikke umuligt for klubben, der ikke har været i slutspillet i 16 år. Modstanderen på søndag er San Francisco 49ers, der til kampen stiller op med Colin Kaepernick som quarterback. Selvom det nok skal give et boost (i en eller anden form), så tror jeg ikke 49ers kan vinde kampen. Der er odds 1,28 på en Bills-sejr, men jeg synes godt du kan spille dem med en sejr på over 5,5, til odds 1,48.

Ugens bedste bet
Pittsburgh Steelers ser vilde ud. Big Ben ser vild. Det virker i det hele taget som et ret ustoppeligt hold lige nu. Det samme kan man ikke sige om Miami Dolphins. De har en kæmpe udfordring på quarterback og det ville undre mig, hvis du kan nævne deres startende runningback til kampen. Ja, ok - måske bliver Arian Foster klar, men jeg tvivler på, at han får nogen større impact. Steelers var min favorit til Super Bowl inden sæsonen og det er de stadigvæk. Søndag går det ud over Dolphins, og selvom Steelers er på udebane, så kan du godt spille dem med en sejr på et touchdown til odds 1,95.

NFL Picks
Hvis du spiller med i NFL Picks på gulklud.dk, så er Bills eller Steelers også et naturligt valg til 100 point. Mon ikke der er mange Picks-spillere, der har sat Big Ben øverst i denne uge. Du kan stadig nå at være med i kampen om de fine ugepræmier, hvor du kan vinde freebets til Oddset. Der er præmier til til 11 bedste hver uge, og det er helt gratis at spille med. Det gør med garanti dine NFL-søndage endnu sjovere.

Ugens overraskelse
Atlanta Falcons har vundet fire i træk, og gjort det virkelig overlegent. Quarterback Matt Ryan spiller måske sit bedste football og ligner en MVP-kandidat. Runningback-duoen Devonta Freeman og Tevin Coleman er den bedste i NFL lige nu. Og forsvaret er stille og rolig på vej til at blive formet efter headcoach Dan Quinns ønske. Meget interessant så skal han søndag tilbage til sin gamle klub, når Falcons besøger Seattle Seahawks, hvor Quinn var defensive koordinator begge år Seahawks var i Super Bowl. Seahawks er (for) store favoritter på hjemmebane og giver blot 1,35 i odds, mens der er fine odds 3,45 på en sejr til Falcons. Prøv den!

Lynholdet*
Hvis du har hørt om Fantasy Football, men synes det er for krævende, eller ikke har nogen at spille med, så er det nye Lynholdet* måske noget for dig. Her skal du sætte et hold af de spillere du tror klarer sig bedst på en given søndag. Du spiller mod masser af andre danske NFL-fans, og er du skarp er der mange penge at hente. Du bestemmer selv, hvor meget du tror på dit hold. Er det en tyver værd, en hund, eller vil du bare gerne spille med gratis. Prøv Lynholdet* nu. Du kan spille med en enkelt søndag eller hver søndag eller når du lige har tid.

Søndagens TV-kampe
Hvis du ikke så Tom Brady sidste weekend, så har du chancen søndag, når New England Patriots spiller mod Cincinatti Bengals kl. 19. Patriots er KÆMPE favoritter og giver kun odds 1,22 mens der er hele odds 4,60 igen for Bengals sejr. Har du en en halvtredser du ikke ved hvad du skal gøre med, så smid dem på Bengals.
Kl. 22 kan du så se opgøret mellem Seahawks og Falcons og bliver du oppe til den sene kamp 02:30, så skal Houston Texans og Indianapolis Colts ud i et vigtigt divisionsopgør. Texans giver odds 1,62 for en hjemmesejr, mens der er odds 2,40 på en sejr til Andrew Luck og co.

Tanker på falderebet
Jaguars kan godt slå Bears ude til odds 2,35.
Lions hjemme til odds 1,60 over Rams er et fint spil.
Odds 2,30 for en udesejr til Ravens over Giants skal prøves.

God fornøjelse
Claus Elming

Spil NFL på Oddset!