Intensitet, fremragende detaljer, neglebidende spænding - jo, Champions League-finalen i Paris havde bestemt ingredienserne til en klassiker. Og alligevel sidder man med en helt forkert fornemmelse i maven...

For kampen var med al sandsynlighed blevet endnu bedre, hvis Arsenal ikke allerede efter 18 minutter var blevet reduceret til 10 mand, da Jens Lehman blev udvist for en nødbremse mod Eto´o...

En forkert fornemmelse i maven er der utvivlsomt nogle, der IKKE har - heriblandt de dygtige vindere af den CL-konkurrence BetXpert i finalens anledning havde arrangeret i samarbejde med bookmakeren Betway (se forneden).

Men synd var det nu...

Flot engelsk fight - til ingen nytte

Synd for Lehman (selv om udvisningen var korrekt), synd for Robert Pires, der blev ofret til fordel for reservemålmand Almunia - og synd for kampen og for tilskuerne.

Englænderne havde ellers startet kampen med en overraskende offensiv indstilling, men efter udvisningen var der naturligvis dømt defensiv taktik. En taktik der blev endnu mere markant, da Sol Campbell steg til vejrs og headede et Henry-frisparksindlæg i nettet det 37. minut. At Eboue slet ikke skulle have haft frispark, snarere advarsel, da han smed sig (i øvrigt blot et minut efter at Ashley Cole havde gjort det samme længere tilbage på banen), var de jublende engelske fans på tribunerne i Paris vist temmelig ligeglade med.

Derefter var det en kamp mod uret for Barcelona, der havde svært ved at få spillet til at køre mod de fightende, evigt løbende og giftigt kontra-spillende Arsenal-folk. En mand som Ljungberg spillede en pragtkamp på venstrekanten, og en gejstfyldt Thierry Henry var flere gange tæt på at vise, hvor CL-pokalskabet skulle stå. Men til sidst blev det for meget, The Gunners blev trætte - og Barcelona kunne høste to mål af deres pres. Eto´o og Belletti sørgede (begge på oplæg fra Henke Larsson) for et 2-1-resultat, og for en jublende Rambla i den katalanske hovedstad.

Resultatet af CL-konkurrencen

Juble kunne Jacob Drengsgaard også. Med 81,33 point blev han nemlig en suveræn vinder af den CL-konkurrence BetXpert i finalens anledning havde arrangeret i samarbejde med bookmakeren Betway.

Listen over alle præmievindere og over alle 426 konkurrencedeltagere kan ses på denne side: http://www.betxpert.com/competitions/cl/

På samme side ses også en liste over de godt og vel 50 personer, der med et rigtigt bud på finalens målscore sikrede sig en Champions League-pakke fra Betway.