Meget var allerede sat på plads inden sidste runde i gruppespillet i Champions League, så enkelte resultater indeholdt overraskelser, hvilket også prægede den konkurrence vi afholdt i samarbejde med Partybets, på midtugens CL-kampe.
 
Generelt var der flotte odds at hente hvis man havde luret at flere storhold ikke spillede op til deres bedste, og især 3 af de allerstørste favoritter, Barcelona, Juventus, Manchester United, leverede i deres kampe imod hhv. Shakhtar, Borisov og AaB ikke ligefrem varen. Både i vores konkurrence og bredt set over hele markedet kunne man således hente odds på den gode side af 5 på kampenes udfald.

Vindere - top 3 og 10 lodtrukne
I vores konkurrence var der hele 13 præmier på højkant, og de tre bedst placerede i den samlede konkurrence havde således også indkasseret ganske flotte total-odds. Top 3 blev (med præmier i parantes:

1. mottah 28,27 points (€250 på Partybets-konto)
2. davegrohl 22,67 points (€100 på Partybets-konto)
3. honholt 21,95 points (€50 på Partybets-konto)

Især konkurrencens vinder, mottah, viste sig særdeles skarp i denne midtuge. Udover 1. præmien i denne konkurrence, tog mottah sig også af en af præmierne i vores forum-konkurrence, for rigtigt gættet resultat mellem Manchester Utd og AaB.

Udover præmierne til top 3, har vi også trukket lod om de 10 ekstrapræmier blandt alle deltagere i konkurrencen med en real money Partybets konto. Vinderne af ekstrapræmierne blev:

Gavekort til fodboldtrøje fra Subsidesports:
- Nile
- theothy
- HoyaSoya
- rudolfos
- jk501

Bogen "Det aftalte spil" af Declan Hill:
- MI
- Blanco
- kbs7913
- southside
- Alonso

Vi ønsker alle vinderne tillykke med præmierne, og takker alle deltagere for at have taget del i konkurrencen. Vinderne bliver kontaktet indenfor de kommende dage, med henblik på det praktiske omkring præmiernes udbetaling/levering.

Se hele slutstillingen i konkurrencen på http://www.betxpert.com/competitions/partybets