Champions League er ikke kun stort for klubberne og for seerne hjemme foran TV-skærmene. Også bookmakerne lægger sig ofte i selen når CL-bolden ruller.

Vi har talt med et par bookmakere om deres forventning til årets Champions League, og deres oplevelse af kundernes adfærd indtil videre, ligesom vi har taget et kig på hvor man som spiller kan hente sig ekstra CL-fordele i form af bonus eller spænding.

Stor interesse for FC København

Det er næppe nogen overraskelse at der blandt danske kunder generelt opleves stort fokus på årets danske repræsentant, FC København.

"FC København er naturligvis det, der trækker de danske kunder. Dansk deltagelse i CL er en garanti for folkelig appeal og deraf følgende interesse. Også hos dem, der måske ikke normalt spiller så meget på fodbold", lyder det fra Unibet*’s danske pressechef Per Marxen, der samtidig understreger at opbakningen til FC København tilsyneladende kun er en tendens for danske kunder.

Hos Bet24 er Head of Odds, Morten Havskov Olsen, enig i at dansk deltagelse øger efterspørgslen på diverse specialspil: "Vi har lavet nogle fokus spil på FC København, og de har været meget populære for vores kunder. Især tror vores kunder at Dame N´Doye fortsætter målstimen fra Superligaen i Champions League og bliver FC København’s CL topscorer."

CL-vinder: Mange om buddet

Den helt store – oddsmæssige – favorit til at vinde årets Champions League er FC Barcelona (gennemsnitsodds i markedet: 3,75), fulgt godt til dørs af Chelsea (6,5), Real Madrid (6,5) og Manchester United (9). Hos Unibet* og Bet24 mærker man også at spillene i høj grad følger favoritterne, men spillerne har også øje til de eventuelle overraskelser:

"Det mest spillede marked op til gruppespillet har ikke overraskende været Vinder af Champions League, hvor vi især har modtaget mange spil på AC Milan efter de forstærkede sig med bl.a. Robinho og Ibrahimovic", siger Bet24’s Morten Havskov Olsen, mens Unibet*’s Per Marxen giver udtryk for at de også hos Unibet* oplever at andre klubber end favoritterne får opbakning:

"FC Barcelona til at vinde CL i denne sæson er ret populært, for nu at sige det diplomatisk. Her er danskerne meget lig de fleste andre europæere og opbakningen til Messi & Co. er naturligt nok stor. Desuden er det nok værd at bemærke, at man især i Skandinavien spiller meget efter ”fan-base”, hvilket sikkert er med til at forklare, at de engelske klubber ligger højt på favoritbarometret - også Tottenham".

100+ spil på alle CL-kampe

Når man bevæger sig lidt omkring på de forskellige bookmakeres CL-markeder, vil man mange steder se 3-cifrede antal spil på hver eneste kamp. Den britiske bookmaker, William Hill topper alle de andre med mindst 100 forskellige spil på samtlige 16 kampe, hvoraf der til flere kampe (typisk kampe med britisk deltagelse) tilbydes op til 179 forskellige spil. Også Bet365* ligger godt til med mellem 75-100 spil pr. kamp.

Mindre kan bestemt også gøre det, men det er en generel tendens at kampene fra Champions League udbydes med et hav af specialspil, og i kampen om at skille sig ud, bliver kreativiteten ofte stor for at imødegå den store folkelige interesse der tilsyneladende er for at spille på Champions League.

Hos Bet24 imødegår man den store interesse med en opjustering i forhold til tidligere år: "Vi vil have et sted mellem 85 og 125 forskellige spil på CL kampene, varierende efter kampens generelle interesse. Vi vil i år tilbyde endnu flere handicap, over/under og forskellige spil på spillerne end vi tidligere har gjort", forklarer Morten Havskov Olsen.

Hos Unibet* forventes i år en stigende interesse for live betting:

"Lige nu (mandag aften, red.) ligger der 45 spil på FCK-Rubin Kazan. Dertil kommer hvad der bliver udbudt som livespil. Der er naturligvis livespil på alle kampene, og det bliver i stigende grad her omsætningen ligger på Champions League”, siger Per Marxen, og tilføjer afslutningvist: ”At der hos Unibet* nu er mulighed for at tilgå hele platformen og placere spil via smartphones vil utvivlsomt være med til at forstærke både interessen og omsætningen for CL i denne sæson."

Specielle Champions League promotions

Den store opmærksomhed omkring Champions League betyder også at der er rig mulighed for både nye og eksisterende kunder hos bookmakerne til at hente sig en god bonus eller tre rundt omkring, enten i form af gratis spil, eller som ekstra penge oven i hatten når man opretter en ny bookmaker-konto.

Vores bonus-oversigt på http://www.betxpert.com/bookmakere/bonus henviser lige nu til 19 forskellige bonuser, til en samlet værdi af lige knap 10.000 kr., men derudover har vi været lidt omkring for at se hvilke specielle promotions bookmakerne kører med større eller mindre fokus på Champions League.

Sportingbet

Speciel BetXpert bonus – op til 1.000 kr.

Først og fremmest skal vi slå på tromme for at vi i samarbejde med Sportingbet har fået en speciel 1000 kr. signup bonus på plads, som kun tilbydes her gennem BetXpert. Alle nye kunder hos Sportingbet kan således hente sig en 100% bonus på første indbetaling ved at følge et link her fra BetXpert.

Læs mere om denne specielle promotion her 

100 kr. for hvert FCK-mål & Prediction game

Hvis du hos Sportingbet spiller en kupon inden kickoff med min. 3 Champions League kampe for minimum 250 kr. hvoraf FCK's kamp i aften imod Rubin Kazan er inkluderet på kuponen, får du – kvit og frit – 100 kr. retur for hvert mål FCK scorer i kampen.

Desuden kører Sportingbet til hver af de 6 runder i CL-gruppespillet et ”Prediction game” som man deltager i ved at spille en kupon for min. £10, hvorefter man modtager en kode til at deltage i spillet. Herefter skal man forudsige det korrekte udfald af rundens 16 kampe, og rammer man rigtigt, vinder man over 80.000 kr. Hvis ingen deltagere rammer alle 16 kampe, overføres puljen til næste CL-runde.

Du finder mere information om disse Sportingbet promotions via grafikkerne til højre på deres forside.

Gamebookers og Partybets

Predict your way to Wembley

Både hos Gamebookers og Partybets kan du gætte på de 8 gruppevindere i årets Champions League og vinde tur til årets CL-finale på Wembley.

Man deltager ved at spil min. 10 Euro på et multispil hvor man spiller en kombination af vinderne i alle 8 CL-grupper. Den deltager der rammer flest rigtige, vinder en tur for 2 til Champions League finalen. Hvis flere rammer rigtigt, er det den deltager der først afgav sin kupon der vinder. Bemærk: man kan deltage med lige så mange kuponer som man ønsker.

Champion of Champions cashback

Et andet tilbud der gælder både hos Gamebookers og Partybets går på at man skal spille på et nationalt mesterhold som gruppevinder (fx. FC København, Chelsea, Bayern, Marseille, Panathinaikos m.fl.). Hvis det hold man har spillet på ender med ikke at vinde deres gruppe, refunderes indsatsen, op til 25 Euro.

Vilkår for begge disse promotions findes hos hhv. Gamebookers og Partybets under "Promotions" knappen på forsiden.

Paddy Power

Battle of Britain

Hvis en spiller udvises i kampen Manchester United-Rangers, tilbagebetaler Paddy Power indsatser på alle tabte spil (max 100 Euro pr. kunde) på markederne første/sidste målscorer, scorecast og ciffertip (fuld tid).

Læs mere om denne promotion på Paddy Powers forside.

Bet365*

Mobil bonus – op til 500 kr.

Denne promotion er ikke decideret Champions League relateret, men Bet365* tilbyder lige nu en bonus på op til 500 kr. til alle der gør brug af deres nye mobile platform.

Det eneste man skal gøre, uanset om man ny eller eksisterende kunde, er at placere et spil på Bet365*’s mobile platform, og herefter modtager man på sin konto en værdikupon svarende til indskuddet på det spil man foretog på mobilplatformen, op til 500 kr.

Læs mere om denne promotion på Bet365*’s hjemmeside under menupunktet Tilbud -> Aktuelle tilbud.

Husk alt det med småt!

Vi opfordrer, som altid, til at man for ens egen skyld på forhånd sætter sig grundigt ind i samtlige vilkår og betingelser for alle de promotions der er nævnt i denne artikel.