Vi har fundet vinderne af 4.runde i CL Challenge 2014. I kan stadig nå at være med i tips-konkurrencen med præmier for 43.000 kr, sponseret af Bet365*.

Der var flere overraskende resultater i midtugens Champions League-kampe og der var bestemt også hård kamp om de øverste pladser i vores store gratis tips-konkurrence Champions League Challenge 2014.

I samarbejde med præmiesponsor Bet365 byder vi på præmier for 43.000 kr., som uddeles gennem de 6 runder i Champions League gruppespillet frem til sidste runde d. 9-10. december 2014.

Hovedpræmien er et rejsegavekort på 10.000 kr., som I stadig kan nå at vinde, da Leaderboard-stillingen bliver opgjort efter de 2 bedste resultater i runde-konkurrencerne.

CL Challenge 2014: 4. Runde-vindere

1. præmie: Playstation 4: kuraniy med 260 point

2. præmie: SuperGavekort, 1.000 kr: per-tot med 236,20 point

3. præmie: SuperGavekort, 500 kr: bassetrolden med 220 point

4. præmie: SuperGavekort, 300 kr: bentfp med 164 point

5. præmie: SuperGavekort, 200 kr: GuffeX med 164 point

Sæt dine tips til næste runde

Der er åbnet for spil til den kommende runde, og der er igen lagt op til en række spændende kampe.

Med blot 2 point efter 4 kampe skal der andre boller på suppen hos Manchester City, der i denne runde tager imod det stærke Bayern München-mandskab, der har gjort rent bord med 4 sejre i 4 forsøg i denne dynamitgruppe.

Arsenal var foran 3-0 mod Anderlecht, der alligevel fik kæmpet sig tilbage på 3-3 og nu står Wengers tropper overfor et Dortmund-mandskab, der er i krise i Bundesligaen, men har stor succes i Champions League med maximumpoint.

Mon ikke der er flere mål i støvlerne hos Champions League-topscoreren Luiz Adriano, der skal sparke Shakhtar Donetsk videre til slutspillet, når de får besøg af gruppens bundprop Athletic Bilbao.

Afgiv dine tips i 5. runde af CL Challenge

Næste runde afvikles den 25. og 26 november.

Odds = points

Konkurrencen går ud på at tippe på kampe fra et udvalg af de største fodboldligaer i Europa. Du får points svarende til de odds du rammer. Kampene hentes udelukkende fra Champions League gruppespillet 2014/15.

Over 20 muligheder pr. kamp

På hver enkelt kamp kan du som deltager tippe på over 20 forskellige markeder - alle med up-to-date odds fra Bet365!

Uanset om du foretrækker 1X2, asian handicap, over/under eller andet, så er der noget for enhver smag - og spillestil.

Masser af fede præmier

I konkurrencen vil der udover iPads, Playstation 4 og Sonos musiksystemer blive uddelt et væld af gavekort. I hver af de 6 runde-konkurrencer er der præmier for 5.000 kr., mens hovedpræmien er et rejsegavekort på hele 10.000 kr. Det vel at mærke uden at nogen af præmierne er behæftet med krav om at du skal spille et vist beløb hos en bookmaker. Konkurrencen er helt igennem gratis.

Som deltager skal man, for at kunne tage del i præmierne og for at være med i Leaderboard-konkurrencen, sørge for at deltage aktivt i de runder man leger med. Læs mere i konkurrence-reglerne.