Danmark er favorit hos NordicBet* før kampen i Braga fredag aften kl. 18.

NordicBets odds på kampen Danmark - Bulgarien er:
1,90 - 3,30 - 4,40

NordicBet* løsner i ugen op til kampen masser af spændende, vanvittige odds på Danmarks næste kamp. Noget af det mere særprægede er ciffertips - her sker der tit mærkværdige resultater, der virkelig giver store odds tilbage til de heldige/dygtige spillere der hitter. Hvem havde regnet med at Sverige-Bulgarien ville ende 5-0? De der har dristet sig til at tippe det ciffertips blev fyrsteligt belønnet.

I Danmark - Bulgarien giver NordicBet* henholdsvis odds 6 og 7 for resultatet 1-0 og 2-0 til danskerne. 3-0 til danskerne giver odds 15.

Hvad der er mere spektankulært er hvis det usandsynlige sker. Se blot på disse odds:

Danmark - Bulgarien:
5-0. Odds 78
5-1: Odds 76
6-1: Odds 104

4-3 til Danmark giver Odds 106, 4-4 giver Odds 116 og det vanvittige resultat 5-5 giver 165!

Nu er det jo ikke håndbold danskerne og bulgarerne spiller på fredag, men igen - hvem havde troet på 5-0 til Sverige over Bulgarien?

Lørdag den 12. Juni - premiere dagen på EURO 2004 endte i øvrigt med:

- størst omsætning nogensinde på én dag hos NordicBet*.
- Flest placerede antal væddemål nogensinde på én enkelt dag.
- Største "deposits" / indsætning nogensinde hos NordicBet* på én dag.

Ligeledes var der rekordindskud på én enkelt kamp i NordicBets lidt over to årige historie - nemlig på kampen Spanien-Rusland.

For de der også er interesseret i den anden puljekamp senere fredag aften i Porto mellem Italien og Sverige er NordicBets odds: 2,15 - 3,25 - 3,50

Det er vel unødvendigt at nævne at NordicBet* som alle andre bookmakere tjente store penge på X-et i Danmark-Italien samt Portugals nederlag til Grækenland. En dansk spiller satsede 8000 kr. på et singlespil med italiensk sejr, der med daværende odds 1,95 ville have indbragt spilleren 15.600 kr.

I takt med det store spil på italiensk sejr faldt oddset på italiensk sejr op til kampen ned til 1,75, men spilleren blev ikke belønnet for hans sats på det tidspunkt da oddset for italiensk sejr var højst. Til gengæld vandt spillerne hos NordicBet* solidt på Sveriges 5-0 sejr over Bulgarien samt Tjekkiets sejr over Letland. NordicBet* havde markedets højeste odds på tjekkisk sejr med 1,45 og det havde mange spillere benyttet sig af.