Ladbrokes har her til morgen endnu en gang sænket oddset på Chicago sådan at man nu kun får pengene odds 1,57 gange igen.

Barrack Obama er landet i København og har holdt sit indlæg på IOC-topmødet i bestræbelserne på at hjælpe Chicago til at vinde OL værtskabet i 2016

Chicago kæmper om OL værtskabet mod Madrid, Rio de Janeiro og Tokyo - og kl. 18.30 i aften bliver vinderen offentliggjort.

Ladbrokes er ikke i tvivl – OL værtskabet går til Chicago!

Ladbrokes har her til morgen endnu en gang sænket oddset på Chicago sådan at man nu kun får pengene odds 1,57 gange igen.

Siden annoncering om, at Obama ville komme til København, har Ladbrokes stort set kun modtaget spil på Chicago – og dette har altså tvunget Ladbrokes til at sætte oddset ned adskillige gange.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Når det i aften kl. 18.30 bliver afgjort hvem der får OL værtskabet i 2016 vil vi blive meget overrasket hvis ikke det bliver Chicago der løber med sejren. Selvom Chicago længe har været vores favorit så er der ingen tvivl om, at Obamas lynvisit i København har været udslagsgivende for hvem der løber med OL værtskabet. Spillerne på Ladbrokes er i hvert fald ikke i tvivl, og her til morgen modtager vi fortsat masser af spil på Chicago”

Man kan på Ladbrokes.com indtil kl. 16.00 spille på hvem der får OL værtskabet i 2016.

Seneste odds på hvem vinder OL værtskabet i 2016

Chicago 1.57

Rio de Janeiro 2.75

Tokyo 13.00

Madrid 34.00