Søndag venter sæsonens hidtil største Premier League-kamp, når Chelsea får besøg af Tottenham på Stamford Bridge. BetXpert bringer her udvalgte odds på Chelsea - Tottenham.

Både Chelsea og Tottenham indledte med sejre i første spillerunde af Premier League i weekenden. Jorginho sikrede med sin straffesparksscoring Chelsea en sejr på 0-1 ude mod Everton, mens Tottenham var i målhumør hjemme mod Southampton, som de besejrede med 4-1.


James Ward-Prowse flugtede ellers gæsterne foran efter 12 minutters spil, men under ti minutter senere headede Ryan Sessegnon udligningen ind på et flot oplæg af Dejan Kulusevski. Efter 31 minutters spil headede Eric Dier hjemmeholdet foran med 2-1, hvilket også var stillingen ved pausen. 

I anden halvleg lavede Mohammed Salisu et af de mest absurde selvmål, vi kommer til at se i Premier League i denne sæson, da han fuldstændig kiksede en clearing, og da Dejan Kulusevski to minutter senere scorede til 4-1 i det 63. minut, var den kamp afgjort. 

Odds på Chelsea - Tottenham

Herunder finder du de bedste odds på Chelsea - Tottenham. Der er kampstart søndag klokken 17.30, og du kan se med direkte på See og Viaplay. 

Chelsea - Tottenham odds: (1X2) Højeste odds Bookmaker
Chelsea 2,35
Uafgjort 3,60
Tottenham 3,40
Chelsea - Tottenham: Odds på antal mål? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,99
Chelsea - Tottenham odds: (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,73
Nej 2,15
Odds på Chelsea - Tottenham: Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Heung-Min Son scorer 3,45
Raheem Sterling scorer 3,55
Kai Havertz scorer 3,60
Mason Mount scorer 4,30
Jorginho scorer 4,75

Odds på Chelsea - Tottenham er senest opdateret torsdag den 11. august klokken 10.46.

Odds på Chelsea - Tottenham hos NordicBet

Bookmakerne forventer et tæt opgør søndag på Stamford Bridge. Du kan således få odds 2,35 på Chelsea-sejren hos Marathonbet*, mens Tottenham-sejr giver odds 3,40 hos selvsamme. Uafgjort giver odds 3,60 hos NordicBet*

Fønix, der er Premier League-ekspert her på BetXpert, ser værdi i Spurs i søndagens topkamp. Spurs, der ikke har slået Chelsea i Premier League siden den 24. november 2018.

Tottenham vinder kampen: Odds 3,40 hos Marathonbet*

Om dette spilforslag skriver Fønix blandt andet: "Jeg spår Spurs til at blive denne sæsons nummer tre, der måske med lidt held i sprøjten kan lege med om mesterskabet. De startede stærkt ud, og begge wingbacks var i hopla. Chelsea vandt ude over Everton, men ikke i overbevisende stil. Nyindkøbte Koulibaly løb ganske enkelt tør for kræfter efter en god kamp, og forsvaret er generelt svækket i forhold til sidste sæson. Silva er stadig stærk og reddede dem flere gange, men højre CB mangler en opgradering, for jeg mener, at Azpilicuetas niveau er faldet for meget."
 

Du kan læse Fønix' spilforslag til Chelsea - Tottenham i fuld længde her

Fønix: "Spurs ved godt, de har mulighed for tredjepladsen"

BetXperts Premier League-ekspert ser som nævnt værdi i Tottenham i søndagens kamp, men det betyder nu ikke, at han tror, de vinder kampen. Som han slutter sit spilforslag af med at skrive: "Jeg siger ikke, at jeg forventer, at Spurs vinder. Jeg har jo Chelsea som favorit. Jeg ser bare værdien ligge hos lokalrivalerne."

- Begge hold fik tre point i første spillerunde, hvilket de også begge var favoritter til at gøre. Hvad forventer du dig af søndagens sene Premier League-kamp?

- Jeg forventer tænding. Spurs ved godt, at de har en god mulighed for at hente tredjepladsen. Og med lidt held i sprøjten kan de presse på i top-2-kampen. Omvendt er Chelseas måske ramt lidt på æren, hvor transfervinduet ikke er gået helt som håbet, og folks forventninger til dem er begrænset, fortæller Fønix og fortsætter:

- Op til sidste sæson blev de spået til at bejle med om mesterskabet, men det er nonsenssnak nu. Men deres selvforståelse er stadig, at de bestemt skal kunne konkurrere med Spurs om 3.-pladsen. Og Spurs har samme holdning. Ergo er de hinandens største rivaler. Nederlag er ikke en mulighed.

- Chelsea har i den grad taget på Spurs, og vi skal helt tilbage til november 2018 for at finde seneste Spurs-sejr over Chelsea i Premier League. Hvordan ser du på mulighederne for, at Tottenham henter en sejr søndag?

- Der er løbet meget vand under broen siden 2018. Ja, Tuchel trak det længste strå tre gange i januar, men her stillede begge managere med opstillinger, der ikke er meget lig dem, vi kan forvente på søndag, siger Fønix.

- Der er selvfølgelig gengangere i Spurs' opstilling, men forskellen er nu, at Conte har haft en preseason til at tæske spillerne igennem og få indpisket sin spilstrategi. Spurs 2.0.

Om søndagens hjemmehold er Fønix en anelse mere pessimistisk. 

- Chelsea har stadig ikke fundet en holdbar løsning til den højre centrale forsvarsposition. På venstre wingback er Chilwell på vej tilbage i form fra endnu en skade. Cucurella kan tage over, men han er helt ny. Jeg mener, at fronttrioen mangler en sand målsluger.

- Det har dog ikke været et problem i de andre topopgør, hvor Tuchel har fundet taktiske løsninger med 1-0 i Champions League-finalen i 2021 som det bedste eksempel. Spørgsmålet er, om Tuchel kan blive ved med at finde disse ekstra procenter. Husk, at Conte også førhen har vist sig god til at finde løsninger i de store kampe, lyder det fra Fønix.

Bud på startopstillinger

ChelseaMendy - Azpilicueta, Silva, Koulibaly - James, Kanté, Jorginho, Chilwell - Mount, Sterling - Havertz

TottenhamLloris - Romero, Dier, Davies - Royal, Højbjerg, Bentancur, Sessegnon - Kulusevski, Kane, Son

Chelsea har alle mand klar til søndagens storkamp, og det samme er stort set tilfældet for Spurs. Her er skadede Oliver Skipp eneste fravær.