Onsdag aften er der fuld knald på vores chat! Ikke nok med at der er planlagt chat om dagens danske håndboldkampe - man kan også møde en bookmaker, når Frederik Skov fra Scandic Bookmakers kl. ca. 20:45 sætter sig til tasterne og er klar til at besvare spørgsmål fra BetXpert´s brugere omkring livet som oddssætter og ansat hos en bookmaker.

Chatten afholdes i forbindelse med at Scandic Bookmakers har premiere på live betting på danske håndboldkampe, og er en del af et samarbejde mellem Scandic Bookmakers, BetXpert og den nye danske sportsnyheds-hjemmeside, Sportensverden.

Live updates fra alle kampe!
Fra dagens første fløjt kl. 18:30 og kan man på Sportensverdens hjemmeside på http://www.sportensverden.dk følge live opdateringer på 6 af aftenens danske håndbold-kampe, mål for mål, mens Scandic Bookmakers følger trop med løbende live odds til de samme kampe. Undervejs kan man så her på BetXpert chatte om kampene og de aktuelle odds mens det hele står på!

Dagens kamp-program
Dagens håndbold-program ser ud som følger, med angivelse af hvilke kampe der kan spilles live betting på hos Scandic, som er de samme kampe der følges live på Sportensverden:

Damer
18:30 Randers HK - SK Aarhus (LIVE BETTING/UPDATES)
19:30 Viborg HK - Team Esbjerg (LIVE BETTING/UPDATES)
19:30 Slagelse DT - KIF Vejen (LIVE BETTING/UPDATES)
19:30 Horsens HK - Ikast / Bording EH (LIVE BETTING/UPDATES)
21:55 Aalborg DH - GOG Svendborg TGI (LIVE BETTING/UPDATES)

Herrer
18:30 Bjerringbro-Silkeborg - Viborg HK
19:00 FCK Håndbold - Århus GF (LIVE BETTING/UPDATES)
19:00 Elite 3000 Helsingør - Skjern Håndbold
19:30 TMS, Ringsted - GOG Svendborg TGI
19:30 Lemvig Håndbold - Team Tvis Holstebro
19:30 Ajax Heroes - KIF Kolding

I løbet af foråret er der planlagt lignende dage/aftener med afsæt i live betting på dansk håndbold, og såfremt chatten med Frederik fra Scandic Bookmakers bliver en succes, vil vi naturligvis også arbejde på lignende "chat events" for fremtiden!

Besøg vores chat på http://www.betxpert.com/chat