Onsdag aften spilles returopgørene mellem Liverpool og RB Leipzig samt PSG - FC Barcelona i Champions League-ottendedelsfinalerne. BetXpert bringer her udvalgte odds på onsdagens to ottendedelsfinaler. 

Både Liverpool og PSG har et fremragende udgangspunkt før deres returkampe i Champions League, og nogle vil måske mene, at begge hold har et ben i kvartfinalen inden klubbernes andet opgør i ottendedelsfinalen. Liverpool vandt deres første opgør mod Leipzig med 2-0, mens PSG vandt knusende sikkert med hele 4-1 på Camp Nou. 


Der skal dermed bedre præstationer til fra både Leipzig og især Barcelona, hvis de skal holde liv i deres Champions League-sæson. RB Leipzig står med bedre muligheder end Barcelona, da de møder et Liverpool-hold, der er i krise i øjeblikket, og det kan de måske udnytte på Puskás Aréna til at vende opgøret til samlet sejr. 

Liverpool - RB Leipzig odds

Herunder finder du udvalgte odds på returmødet mellem Liverpool og Leipzig i Champions League-ottendedelsfinalen. Der er kickoff onsdag klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Liverpool 2,40
Uafgjort 3,70
RB Leipzig 3,03
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,74
Under 2,5 mål 2,16
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,64
Nej 2,38
Hvem scorer et mål i kampen? Højeste odds Bookmaker
Alexander Sørloth scorer 2,87
Diogo Jota scorer 3,05
Sadio Mané scorer 3,15
Yussuf Poulsen scorer 3,35
Christopher Nkunku scorer 4,30
Dani Olmo scorer 4,50
Curtis Jones scorer 5,50

Odds er senest opdateret mandag den 8. marts klokken 10.28.

Odds på Liverpool - Leipzig hos Mr Green

Som oddsene antyder, spår bookmakerne et tæt returopgør på Puskás Aréna, og det forstår man da også godt, når man ser på Liverpools præstationer på det seneste. I weekenden tabte man for anden Premier League-kamp i træk med 1-0 hjemme på Anfield. Først til Chelsea og i søndagens kamp til endnu en Londonklub i form af Fulham. Dermed har Liverpool stadig ikke vundet på hjemmebane i 2021, hvilket er ret vildt at skrive, når vi er inde i marts, og de forsvarende engelske mestre har spillet syv hjemmekampe. 

I de syv hjemmekampe er det blot lykkedes Liverpool at score ét enkelt mål, og det kom i 1-4-nederlaget til Manchester City den 7. februar. Det efterlader Klopps mandskab med en elendig målscore på 1-10 i hjemmekampene indtil videre i år. Vi skal tilbage til den 16. december 2020 for at finde seneste Liverpool-sejr på Anfield. Dengang vandt man 2-1 mod Tottenham. 

Med Liverpools horrible hjemmebanestatistik i 2021 in mente må Leipzig være optimistiske inden returopgøret, selvom de kommer til kampen med et skidt udgangspunkt, og selvom kampen ikke spilles på Liverpools normale hjemmebane. Første kamp blev i øvrigt også spillet på Puskás Aréna i Budapest grundet coronarestriktioner. I den kamp var Liverpool dygtige til at udnytte et par store Leipzig-fejl og kunne rejse fra Ungarn med et drømmeudgangspunkt forud for onsdagens returkamp på selvsamme stadion. Leipzig havde ellers flere fine muligheder i kampen, men de formåede altså ikke at putte bolden ind bag Alisson.

I weekenden vandt Leipzig en stensikker sejr på 3-0 ude mod Freiburg. Yussuf Poulsen lagde her uselvisk op til Leipzigs første mål, som Christopher Nkunku nemt kunne sparke ind i et tomt mål. Alexander Sørloth og Emil Forsberg scorede de øvrige mål i kampen. RB Leipzig ligger nummer to i Bundesligaen blot to point efter Bayern München og er altså i den grad stadig med i spillet om det tyske mesterskab. Julian Nagelsmanns mandskab har spillet fire kampe siden første opgør mod Liverpool, og her er det blevet til sejre i dem alle sammen.  

Bud på startopstillinger

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Phillips, Robertson - Jones, Wijnaldum, Thiago Alcântara - Jota, Salah, Mané

RB Leipzig: Gulácsi - Adams, Mukiele, Upamecano, Klostermann - Haidara, Kampl - Nkunku, Olmo, Forsberg - Poulsen

Startformationerne foroven er fra UEFA. Liverpool er stadig hårdt ramt af skader i defensiven, hvor Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joël Matip alle er ude, mens nyerhvervelsen Ozan Kabak er tvivlsom, ligesom Roberto Firmino også er det. I søndagens nederlag startede Klopp ude med stamspillere som Thiago, Fabinho, Alexander-Arnold og Mané. De tre sidstnævnte kom dog ind i løbet af anden halvleg. Alle fire forventes at være med fra start mod Leipzig. 

Champions League-trofæet er også det eneste, Liverpool stadig har en realistisk mulighed for at vinde, så det må formodes, at Liverpool-holdet er topmotiverede for at levere en god sæson i Champions League, og når man er Liverpool er et godt resultat bestemt ikke et exit allerede i ottendedelsfinalen.  

Leipzig er til returkampen uden Konrad Laimer og stortalentet Dominik Szoboszlai, der stadig har sin debut til gode. Derudover er Angeliño og Willi Orban tvivlsomme.

PSG - Barcelona odds

Nedenfor finder du de bedste odds på returopgøret mellem PSG og FC Barcelona. Her er der også kickoff klokken 21.00, og den kamp kan ses direkte på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
PSG 2,20
Uafgjort 4,40
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,44
Under 2,5 mål 3,00
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,45
Nej 2,95
Hvem scorer et mål i kampen? Højeste odds Bookmaker
Kylian Mbappé scorer 2,15
Mauro Icardi scorer 2,50
Ángel Di María scorer 3,40
Ousmane Dembélé scorer 5,10
Frenkie de Jong scorer 7,50
Alessandro Florenzi scorer 7,50
Leandro Paredes scorer 9,50
Idrissa Gueye scorer 9,50
Marco Verratti scorer 13,00

Odds er senest opdateret mandag den 8. marts klokken 12.20. 

Spil på PSG - Barcelona hos Bwin

Første opgør i Barcelona endte med en storsejr til PSG på 4-1, og det er svært at se dem smide den samlede føring, som de gjorde det for fire år siden, hvor de også havde et godt udgangspunkt inden returopgøret. 

I kampen på Camp Nou kom Barcelona ellers foran 1-0 på et straffespark sat ind af Messi, men derefter stod der PSG på opgøret og ikke mindst Kylian Mbappé, der brillerede med et hattrick. 

Der skal derfor mirakler til som for fire år siden, hvis Barcelona skal videre. Dengang havde catalanerne også havde et enormt dårligt udgangspunkt inden returopgøret. De tabte første opgør 4-0 i Paris, mens de leverede et historisk comeback i returen og vandt 6-1. 

I weekenden vandt FC Barcelona 2-0 ude mod Osasuna på mål af Jordi Alba og Lionel Messi. Med sejren gik Barcelona forbi Real Madrid på andenpladsen, og da Madrid-derbyet endte i en pointdeling, har Koemans tropper meldt sig lidt ind i mesterskabskampen. Atlético fører La Liga med tre point ned til Barcelona og har en kamp i baghånden.

Paris Saint-Germain var i weekenden i aktion i den franske pokalturnering, hvor de nemt sejrede med 3-0 mod Brest. Her sparede Pochettino en række nøglespillere, men Mbappé var ikke én af dem. Den franske verdensstjerne scorede to af PSG-målene i den kamp, mens Pablo Sarabia også kom på tavlen.

Den franske storklub har aldrig vundet Champions League, men sidste år kom de hele vejen frem til finalen for første gang i klubbens historie. I den hjemlige liga er det nærmest overraskende, hvis ikke de vinder mesterskabet, så deres helt store mål er pokalen med de store ører, og spørgsmålet er, om den kommer i år. Deres offensiv består i hvert fald af nogle af de allerbedste spillere i verden. Dog skal det retfærdigvis nævnes, at PSG i skrivende stund ikke fører Ligue 1. Hovedstadsklubben ligger nummer to og er to point bag Lille med ti spillerunder tilbage. 

Bud på startopstillinger

PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Gueye, Paredes - Di María, Verratti, Mbappé - Icardi

FC Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Lenglet, Umtiti - Dest, de Jong, Busquets, Pedri, Alba - Messi, Dembélé

Ovenstående bud på startopstillinger er fra UEFA. Barcelona har på det seneste prøvet en ny formation af, og i den er det faktisk gået ganske udmærket. To gange er Sevilla blevet besejret - både i La Liga og den spanske pokalturnering, og senest vandt man som nævnt 2-0 mod Osasuna i Pamplona. 

Barcelona har spillet 3-5-2 i de seneste tre kampe, og de har stadig ikke lukket mål ind. Hvorvidt Koeman starter i 3-5-2 eller 4-3-3 mod PSG, må tiden vise. WhoScored tror på 4-3-3, mens UEFA hælder til den nye formation. I anden halvleg mod Osasuna spillede Barcelona deres klassiske 4-3-3. 

PSG må undvære Juan Bernat til kampen, mens Neymar er tvivlsom til kampen mod sin gamle klub. Brasilianeren var heller ikke med i første kamp for Paris. Moise Kean kom på tavlen i første opgør, men den unge italiener testede for nylig positiv for covid-19, så han misser onsdagens kamp på Parc des Princes. 

Hos Barcelona er man blandt andre uden Gerard Piqué, Ansu Fati og Sergi Roberto, og Jordi Alba er tvivlsom.