Om en lille uge fløjtes der op til start i sæsonens Champions League i fodbold.

NordicBet* har ganske enkelt et kæmpeudvalg af spilmuligheder på Champions League. Allerede nu er der odds på alle 16 kampe tirsdag-onsdag i næste uge ligesom man kan spille på den endelig vinder af trofæet:

Arsenal 7,50
Real Madrid 8,00
Chelsea 8,00
AC Milan 9,00
Barcelona 11,00

Tyrkiske Fenerbâche giver 150 og norske Rosenborg 300 gange pengene igen.

Vinderspil på samtlige 8 grupper fra A-H er en anden populær spilmulighed og det kommer sikkert ikke bag på nogen at Arsenal (1,25 fra gruppe E), Chelsea (1,35 fra gruppe H) og Manchester United (1,50 fra gruppe D) er de tre største favoritter til at vinde deres grupper.

Et andet spændende spil i Champions League sektionen hos NordicBet* er spil på hvem der avancerer fra alle grupperne. Ikke overraskende er AC Milan og Barcelona storfavoritter i gruppe F til videre avancement med henholdsvis odds 1,20 og 1,25 hvis de kommer videre til mellemrunden.

Head 2 head væddemål klubberne imellem om hvem der får flest gruppepoints er spændende spil:

Chelsea – Manchester United 1,60 2,10
Celtic – Shaktor Donetsk 1,80 1,80

Eller hvad med væddemål hvilken nationalitet den kommende Champions League vinder kommer fra? Et engelsk vinderhold giver odds 2,50, et spansk vinderhold 2,80 og et italiensk vinderhold 3,80. Men hvem bliver det?

I mangel på dansk eller svensk deltagerhold i Champions League har NordicBet* en kæmpe ”Rosenborg-special” med et hav af muligheder for at skyde sig ind på det norske succesholds muligheder i den kommende CL-sæson.

Se alle odds og spilmuligheder hos Nordicbet*.