Champions- og Europa League-gruppespillene er nu færdigspillet, og vi har derfor fundet vinderne i BetXperts store brugertip-konkurrence. 

121 tips. Så mange leverede BetXperts brugere på de seks runder af Champions League og Europa League-gruppespillet i dette efterår. I alt endte det med et underskud på 26,08 units, men der var dog flere fine spots undervejs. Det højeste odds ramte Malte, da han i kampen mellem Borussia Dortmund og Inter havde Achraf Hakimi til at score til odds 7,00. Derudover er det også værd at fremhæve RuneBJs spil på avancement til RB Leipzig og Olympique Lyon fra Gruppe G til odds 3,00. 

RuneBJs spil på Leipzig og Lyon gik først hjem i sidste spillerunde, hvor Zenit Skt. Petersborg tabte 3-0 til Benfica på udebane. Det flotte spot rykkede RuneBJ op på den samlede tredjeplads i Champions League-konkurrencen med et marginalt underskud på 0,3 unit. 

Første- og andenpladsen gik til de eneste to brugere, der formåede at slutte med overskud dette efterår. Nebelong sluttede på førstepladsen med et overskud på 1,86 unit. Hans sejr blev sikret efter flere gode spots på især over/under, hvor syv ud af ni spilforslag gik hjem. 

Nummer to i konkurrencen blev SlyFox, der sluttede med 0,58 unit i overskud. Dette var ligeledes et overskud, der blev sikret på over/under-spil.

Grundet EveryMatrix' fejl, der som bekendt kostede Jetbull deres licens, udbetales de lovede ekstrabets i stedet som gavekort til Gogift. Vinderne bedes skrive til [email protected], hvorefter præmierne bliver sendt afsted. 

Ikke sidste chance for at vinde præmier på brugertips

I sidste uge annoncerede vi tilbagekomsten af en gammel kending her på BetXpert - konkurrencen om at blive månedens brugertipper. Hver måned belønner vi i samarbejde med Bwin BetXperts dygtigste brugertippere. De tre brugere med de største overskud får ekstrabets hos bwin, imens vi også givet et ekstrabet til den bruger, der laver månedens bedste spilforslag. 

Vi  har allerede sat konkurrencen i gang for den anden halvdel af december, og dermed har du allerede nu mulighed for at  vinde titlen som BetXperts dygtigste brugertipper.